Home » Stalen deuren met bronslaag

Stalen deuren met bronslaag

Door admin

Luxe, elegante en duurzame deuren

Dankzij de expertise van De Rooy Metaaldesign … 

Gedurfd, uitdagend en lef. Dat omschrijft het nieuwe product van De Rooy Metaaldesign. Onlangs introduceerde het familiebedrijf stalen deuren met een bronslaag. De deuren worden gepatineerd met een bronslaag. Dit maakt de deuren eleganter, duurzamer én luxer dan een stalen deur met een bronzen poedercoating. In deze prachtige woning prijken al twee stalen deuren. Het resultaat is prachtig.

Stalen deuren met bronslaag

Creativiteit kent geen grenzen bij De Rooy Metaaldesign en ook de stalen deuren met bronslaag bewijst dit. Deze vakmensen ontwerpen, produceren en monteren al meer dan 15 jaar stalen deuren én kwamen twee jaar geleden met de stalen deuren met leer. Ze zijn dan ook ontzettend trots op het nieuwe product.

Tin, messing, koper”¦

Bent u op zoek naar iets speciaals? De stalen deuren met een bronzen laag van De Rooy Metaaldesign zijn een echte eyecatcher in iedere ruimte.

Wilt u wel iets unieks, maar past brons niet in het interieur? Dan kunnen zij de stalen deuren ook afwerken in tin, messing of koper. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten over De Rooy Metaaldesign? Klik hier

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief