Home » Stalen deuren van De Rooy in luxe appartement

Stalen deuren van De Rooy in luxe appartement

De Rooy Metaaldesign

Door marketing

In dit prachtige appartement in Amstelveen heeft De Rooy laatst twee stalen deuren geplaatst. Deze stalen taatsdeur passen perfect bij de moderne en ruime opzet van het appartement. De deuren zorgen er voor dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van het binnenvallende daglicht. Extra bijzonder aan deze set stalen deuren is het gebruik van het vaste glazen paneel boven de deur. Hierdoor oogt het appartement niet alleen optisch groter, maar wordt er ook prachtige royale entree gecreëerd bij binnenkomst.

Een uniek lijnenspel

Stalen deuren zorgen ervoor dat de ruimtes naadloos in elkaar overlopen. Maar dat is niet de enige kracht van stalen deuren. De deuren zorgen er namelijk ook voor dat er een uniek lijnenspel ontvouwt. Mede vanwege de slimme keuze voor de Cuypers vlakverdeling zorgt dit voor een echte meerwaarde in het appartement. De kleuren van de zwarte taatsdeuren staan dan ook prachtig in contrast met de witte accenten in de rest van de woning.

Ontdek het gemak van taatsdeuren

Het bijzondere taatsmechanisme van FritsJurgens is een duurzame keuze. De deuren kunnen altijd soepel, eenvoudig en geruisloos geopend en gesloten worden. In combinatie met het exclusieve design en hoogwaardige kwaliteit zorgt dit voor een fraaie set deuren.

Ontdek de vele vaardigheden van De Rooy Metaaldesign

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief