Home » Sterk door samenwerking

Sterk door samenwerking

STUART Amsterdam Interior Hub: inspirerende showroom voor interieurprofessionals 

Door Nicole Zaaijer

Op een vloeroppervlakte van ongeveer 400 m² en een dakterras van 150 m² presenteert STUART Amsterdam Interior Hub zich als een inspirerende interieuromgeving voor interieurontwerpers, architecten, stylisten, retailers, projectinrichters en professionele opdrachtgevers. STUART komt voort uit een samenwerking van vier ondernemers uit de branche: Remco Beekers van Charles & More, Guido Kroos van Milani Ruimte Inrichters, Pim Bakker van Fourmost Agency en Rogier Roquas van BOND Interior. 

Stuart
Stuart

STUART is gericht op de professionele opdrachtgever en (interieur)architect. Consumenten zijn welkom, samen met (of na doorverwijzing van) een interieurontwerper, architect of projectinrichter. De begane grond is echt als showroom ingericht. Op de eerste en tweede verdieping werken Remco en Guido in hun ‘working showroom’ en kom je in een meer zakelijke omgeving terecht, waar fraaie interieurcollecties, akoestische oplossingen en kantoorinnovaties te zien zijn.  

Stuart

Remco: “Bij ons kunnen interieurarchitecten- en ontwerpers terecht voor advies en de invulling van hun projecten. Wij denken mee om projecten zo efficiënt, creatief, duurzaam en succesvol mogelijk te realiseren. We kunnen de totale inrichting verzorgen en leveren daarbij alle disciplines variërend van meubilair, maatwerk en verlichting tot vloer- en wandsystemen. 

Stuart

Rogier over de totstandkoming van de vernieuwende showroom: “Remco en ik hadden beiden de behoefte aan meer ruimte om beter te kunnen laten zien wat we doen. Voor NORR11, een van de merken waarvan ik agent ben voor Nederland, was ik al langer op zoek naar een showroom in Amsterdam. Snel zagen we de potentie van deze locatie en hebben we Pim en Guido erbij betrokken, om er een nog aantrekkelijkere locatie van te maken en een breder scala aan merken en diensten aan te kunnen bieden voor de interieurprofessional.” Pim vult aan: “Met mijn agentschap vertegenwoordig ik een breed pakket aan merken. Nu de internationale beurzen niet doorgaan, wil ik mijn klanten toch de gelegenheid bieden om de collecties te kunnen bekijken en ervaren. Bij STUART presenteer ik mijn merken Million, Jonas IhrebornNuura en Pholc.” 

Stuart

Guido: “Toen Remco en Rogier me benaderden met het idee de krachten te bundelen op een supergave locatie in Amsterdam, was ik meteen om. Ik geloof er namelijk erg in om samen met gelijkgestemden een platform te creëren voor de professionele liefhebber van interieurdesign. Onze Italiaanse meubelmerken zoals Martex, Kastel, FornasarigDiemmeMilani en Livoni en de akoestische high-end oplossingen van MUTE passen naadloos binnen het concept en de uitstraling van STUART.” Uniek voor deze locatie is het dakterras, waar bezoekers bij zonnig weer welkom zijn voor een drankje en plaats kunnen nemen op het buitenmeubilair van onder andere BRYCK. 

Stuart

STUART Amsterdam Interior Hub

Verrijn Stuartweg 1 d+e

1112 AW Diemen

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief