Home » Kleur, sfeer en warmte in stijlvol appartement

Kleur, sfeer en warmte in stijlvol appartement

ANN-Interiors

Door marketing

In een klassiek hoofdstedelijk pand ontwierp ANN-Interiors een warm en sfeervol interieur, waarbij klassieke elementen, een moderne woonstijl, opvallende stofferingen, sfeerverhogend maatwerk en fraai kleurgebruik een prettig spel met elkaar spelen. In het souterrain situeerde interieurontwerpster Anneloes van den Heuvel de living en de leefkeuken. Op de begane grond vinden we de privévertrekken en een stijlvolle en multifunctionele ruimte, waar de kinderen kunnen spelen, gewerkt kan worden en eventuele gasten kunnen slapen.  

woonkamer
keuken

De grootste sfeerbepalende elementen in het souterrain zijn de beige gietvloer en de originele bakstenen wand die van de voor- naar de achterzijde loopt. Aan de tuinzijde plaatste Anneloes de sfeervolle maatwerkkeuken, van waaruit de bewoners een fraai zicht hebben op de achtertuin die ze via de openslaande deuren kunnen bereiken. Geheel naar wens van de bewoners – beiden fervente koks en liefhebbers van lange, gezellige avonden met vrienden – is de keuken ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De combinatie van licht en donker houtfineer en de verschillende toepassingen van het natuurproduct zorgen voor een prettige spanning in de ruimte. Net zoals de iets uitstekende wasbak en de kleurrijke gordijnen – voorzien van etnische prints – dat doen.  

hal

Authentieke schouw  

Aan de voorzijde ontwierp ANN-Interiors een warme en kleurrijke living, waarin het bijzondere behang, het aansprekende tapijt en de klassieke marmeren schouw de eyecatchers zijn. Het authentieke object is tijdens de ingrijpende renovatie van het pand behouden gebleven en als stijlvol element van de begane grond naar het souterrain verplaatst.  

woonkamer

Stijlvolle maatwerkkast  

In de kamer boven de living valt meteen de maatwerkkast op. Het donkergroene functionele object geeft een klassieke toets aan het vertrek, waarin het zonlicht op prachtige wijze binnenvalt. De schitterende groene kleur paste Anneloes ook toe op de deuren van de verschillende kamers op de begane grond, die is voorzien van een houten vloer in visgraatmotief.  

Kleurrijk en sereen  

In de slaapkamer geven de oranje wand, het op maat ontworpen hoofdbord en de gordijnen warmte en sfeer aan het totaalbeeld en zorgt het charmante balkonnetje voor de perfecte finishing touch. In de badkamer koos Anneloes voor een serene uitstraling met een glamoureuze knipoog: de grote, lichte vloertegels lopen door op de wanden, het maatwerkmeubel oogt elegant en de fraai gekleurde tegeltjes en de toetsen van messing zorgen voor een rijk karakter.  

slaapkamer
slaapkamer

Fotografie: Louiza Mei King 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

ANN-Interiors | Soares Parketvloeren | TAV Microcement | Quooker | nanimarquina

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief