Stijlvol leven in de tuin

Expert op het gebied van buiten wonen

 

Topmerken in outdoordesign

Even mooi en stijlvol leven in uw tuin als in uw interieur. Dat is de missie van Carmetum. Al meer dan twintig jaar. Ze werken samen met een brede waaier van topmerken in outdoordesign. Daar zijn Belgische bedrijven van wereldniveau bij zoals Extremis, Manutti of Tribù, prachtig design uit Limburg. Daarnaast presenteren ze diverse internationale namen zoals Paola Lenti, Knoll of B&B Italia.

Échte magie

De échte magie ontstaat pas als Carmetum in contact komt met de klant, een gesprek met elkaar voeren. Als zij zien hoe u leeft, wat u mooi vindt, wat uw tuin voor u betekent. Carmetum wil haar klanten begrijpen. Ze maken rustig de tijd. Want elke klant is anders. Elke tuin is ook anders. Luisteren en voelen.

Vervolgens gaan ze aan de slag met de verworven informatie, materialen en plannen.  Ze tekenen alles uit in 2 én 3D en maken vervolgens een moodboard. Carmetum is een referentie voor kwalitatieve tuinmeubelen.

Genieten van het buitenleven

Carmetum werkt bij uw thuis of in uw tweede verblijf, in binnen- of buitenland. Zij adviseren u overal waar u wilt genieten van het (buiten) leven. Het portfolio aan projecten buiten Vlaanderen, België of Europa blijven toenemen. ‘We will go the extra mile’ zoals ze dat in het Engels zo mooi uitdrukken. Dit doet Carmetum keer op keer.

 

Carmetum Outdoor Design