Houtexpert zorgt voor stijlvolle creaties

Absolute verrijking van uw tuin en woning

Het Belgische Carpentier Hardwood Solutions is houtexpert in hart en nieren en boogt op maar liefst zeventig jaar ervaring in de houtbranche. Het familiebedrijf houdt het volledige productieproces in eigen hand en werkt louter met ecologische houtsoorten.

Belangrijke tak binnen de bedrijfsvoering van houtspecialist Carpentier is Livinlodge. Een exclusief merk voor houten poorten, houten shutters en houten bijgebouwen, waaronder poolhouses, carports, tuinbergingen, veranda’s, tuinkantoren en terrasoverkappingen.

Vakkennis en een nauwe samenwerking met toonaangevende architecten en productontwikkelaars weerspiegelt zich in de hoogwaardige kwaliteit en afwerking van de stijlvolle creaties. De producten van Livinlodge worden volledig naar wens van de klant ontworpen.

Het kwaliteitsbedrijf volgt het volledige proces op de voet: van ontwerp tot levering én plaatsing. Zo draagt de aanwezige expertise en de ervaring bij aan een eindproduct van uitmuntende kwaliteit.

Veelzijdig aanbod

Nieuw in het aanbod van Carpentier zijn de Livinshades. Deze houten terrasoverkappingen met een motorgedreven lamellendak zijn uitgevoerd in HOTwood essen. Hiermee biedt Carpentier een unieke, ecologische oplossing voor zonwering, want dit is het enige lamellendak ter wereld dat in hout is uitgevoerd.

Deze kwaliteitsvolle terrasoverkappingen worden volledig op maat gemaakt. Ook nieuw zijn de stijlvolle houten shutters op maat; een trendy alternatief voor raamdecoratie.

Ze bieden fantastische mogelijkheden om te spelen met licht en creëren intimiteit in de woning. De verticale en horizontale shutters in HOTwood essen zijn voor elk type raam verkrijgbaar.

Met dank aan Carpentier Hardwood Solutions