Stijlvolle deur in uw interieur

Perfecte deur

Industrieel design is al enkele jaren met een opmars bezig, en dit zal ook de komende jaren doorzetten. Niet zo gek, want industrieel geeft een stoere touch aan elk interieur en is makkelijk te combineren met verschillende stijlen.

Daarnaast zijn industriële materialen zoals glas en staal niet alleen mooi, maar ook nog eens erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Tijd dus om het interieur eens te voorzien van een flinke dosis industrialiteit.

Metalen deuren en scheidingswanden

Is het interieur echt aan een make-over toe? Of wilt u toch graag de keuken of werkplek af kunnen sluiten zonder het open karakter van uw interieur te verliezen? Ga dan eens aan de slag met metalen deuren of scheidingswanden.

Op aluxdoors.com is een ruim assortiment aan metalen deuren en scheidingswanden te vinden die geschikt zijn voor zowel binnen als buitengebruik en in natte ruimtes zoals de badkamer. ]De metalen deuren en scheidingswanden van Aluxdoors bestaan uit een rank metalen frame waarin glas wordt geplaatst. Hierdoor blijft het interieur licht en open aanvoelen, terwijl het toch mogelijk is om sommige ruimtes af te schermen.

Voordelen

Stalen deuren en scheidingswanden worden al veelal toegepast in grote industriële ruimtes maar ook in kantoorpanden. Praktisch en stijlvol, maar helaas ligt de prijs van een stalen deur vele malen hoger dan de prijs van een traditionele deur. Dergelijke stalen deuren nemen dus meteen een groot deel van het budget in beslag.

Het is echter helemaal niet nodig om duizenden euro’s uit te geven aan een stalen deur. Doordat Aluxdoors geen staal gebruikt maar andere hoogwaardige materialen zoals aluminium en RVS, kan het industriële deuren met steellook leveren voor een veel lagere prijs. Doordat aluminium en RVS veel ranker gesneden kan worden, zijn de deuren van Aluxdoors bovendien veel strakker en slanker dan een echte stalen deur.

In tegenstelling tot houten deuren, zijn metalen deuren met glas onderhoudsvrij en gaan ze jarenlang mee. Metalen deuren en scheidingswanden van Aluxdoors zijn dus een duurzame optie voor wie graag zijn woning wil herindelen. Doordat de gebruikte metalen vormvast zijn kunnen ze in vrijwel elk gewenst profiel uitgevoerd worden.

Metalen deuren en scheidingswanden worden veelal op maat gemaakt waardoor ze het interieur meteen een exclusieve look geven. Daarnaast zijn ouderwetse kozijnen vaak niet nodig, waardoor uw woning zijn strakke, open uitstraling behoudt.

We zullen dus ook in de toekomst nog veel metalen deuren en scheidingwanden zien. Gelukkig gaan deze mooie industriële eyecatchers jarenlang mee!

Met dank aan Aluxdoors