Home » Maatwerkcreaties van Culimaat

Maatwerkcreaties van Culimaat

Door niek@excellentmagazine.nl

Maatwerkcreaties van Culimaat High End Kitchens kenmerken zich door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling. Het creatieve team wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high-end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant. Het zijn feitelijk kunstobjecten, die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen.

Loes van der Linde en Lotte Rinkel vormen binnen het kwaliteitsbedrijf een onmisbare schakel. Loes perfectioneert de schetsen en ontwerpen van de broers Davy en Twan Swanenberg en werkt mee in de sales. Dat laatste doet Lotte ook en daarnaast opereert zij als projectsupervisor. Lotte: “Wij realiseren bijzondere projecten, die wat betreft ontwerp onderscheidend zijn en waarin unieke details en bijzondere materialen samensmelten tot een fraai geheel. Als projectsupervisor begeleid ik onze opdrachtgevers van het eerste bezoek tot aan de oplevering. Het is iedere keer weer een mooie uitdaging om samen toe te werken naar de realisatie van hun nieuwe droomkeuken.”

Maatwerkcreaties van Culimaat
“Keukens van Culimaat maken onderdeel uit van de rest van het interieur en sluiten aan bij de wensen en de leefwijze van de opdrachtgevers. Keukens van Culimaat zijn zo veel meer dan alleen een plek om te koken”, aldus Loes, die elk door Twan en Davy gemaakt keukenontwerp verder uitwerkt en waar nodig aanvult. “Ik check bijvoorbeeld of de verhoudingen kloppen en of het technisch haalbaar is om het te maken. Omdat wij verder gaan dan alleen het ontwerpen van de keuken zelf, ontwerp ik desgewenst tevens meubelmaatwerk bij projecten. Ook aan de getoonde keuken werkte ik mee. Wat me erg aanspreekt, is het evenwicht tussen de kleuren en de materialen, waardoor een subtiele stoerheid ontstaat.”

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief