Home » Versteegh-Design bereikt next level met high-end interieur

Versteegh-Design bereikt next level met high-end interieur

Door Aty Verschuren

Stijlvolle perfectie  

Het interieur van het stedelijke penthouse straalt van a tot z warme woonperfectie uit. Een high-end woning van internationale allure en door topdesigner Stephen Versteegh volledig afgestemd op de leefwijze van de bewoners. Rijke materialen, verbluffend maatwerk en een uitmuntende detaillering smelten in het luxe appartement stijlvol samen met prachtige meubelstukken en een passend lichtplan.  

Versteegh
Versteegh
Versteegh

De maatwerkdeuren in de oogstrelende gangpartij – door het lijnenspel en de hoogwaardige afwerking en detaillering al een eyecatcher – leiden de bewoners onder meer naar het luxe paradijs van de vrouw des huizes, waarin Stephen een make-uptafel en een ronde schoenen- en tassenkast ontwierp, die tot in perfectie is vervaardigd door maatwerkspecialist RMR Interieurbouw. Aan diezelfde gang situeerde Versteegh-Design het high-end privédomein van de bewoners, bestaande uit een royale dressing, een comfortabele en sfeervolle slaapkamer en een luxe badkamer, waarin de sauna en de belevenisdouche de hoofdrollen spelen. Ook de spraakmakende toiletruimte met prachtig verlicht marmer vinden we aan de genoemde gang.  

Versteegh
Versteegh

Leven in heerlijke sferen 

Via de imposante dubbele deurpartij – het profiel komt overeen met het profiel van de deuren in de gang – bereiken we het luxe leefgedeelte van de bewoners, waarin het maatwerkobject in het hart van de ruimte voor een scheiding zorgt tussen de living en het eet- en kookgedeelte. Aan de zijde van de luxe ingerichte woonkamer voorzag Stephen het meubel van een Mirror TV, aan de kant van de eetkamer ontwierp hij een fraaie vakkenkast. De doorkijkhaard aan de onderzijde van het object zorgt in beide ruimtes voor sfeer en warmte en ook het op maat gemaakte lichtplan – we zien prachtige verlichting van Maretti Lighting – draagt bij aan dit heerlijke sfeerbeeld. De maatwerkkeuken is eveneens van grote schoonheid en voorzien van alle gewenste luxe. Verrassende elementen vormen de twee wijnklimaatkasten die aan de eetkamerzijde in het eiland zijn verwerkt. Het donker gebeitste eikenfineer combineert op stijlvolle wijze met het marmeren werkblad en de eikenvloer in visgraatmotief, die de gehele woning siert.  

Versteegh
Versteegh
Versteegh

Net als de bewoners is topdesigner Stephen Versteegh meer dan tevreden over het schitterende eindresultaat. “Het resultaat is prachtig en geheel naar wens van mijn opdrachtgevers. Samen met partners als Maretti en RMR Interieurbouw hebben we een droomwoning gerealiseerd.” 

 

Tekst: Sander Lemmens 

Fotografie: Peter Baas  

 

De volgende partijen werkten mee aan dit project: 

Versteegh-Design |RMR Interieurbouw | Maretti Lighting

OM Bouwgroep b.v. | Oled Mirror TV

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief