Home » Overtroffen verwachtingen

Overtroffen verwachtingen

STUDIO MARIJN KRAMER

Door marketing

Studio Marijn Kramer voorzag de prachtig gelegen en door architectenbureau Van Manen ontworpen duinvilla van een warm, kleurrijk en persoonlijk interieur en wist zo de woondromen van de bewoners te verwezenlijken. “Zelfs meer dan dat”, lachen de bewoners. “Onze verwachtingen zijn overtroffen: het eindresultaat is nóg mooier dan wat we voor ogen hadden. Het is prachtig geworden.” 

kast
woonkamer

“We hebben de samenwerking met Marijn als bijzonder prettig ervaren. Als zij op een beurs of op vakantie was en mooie dingen zag, stuurde ze een foto door en wij deden dat ook tijdens onze tripjes. Zo prikkelden we elkaar, kreeg het ontwerp steeds meer vorm en leidde het uiteindelijk tot dit mooie eindresultaat”, aldus de bewoners.  

woonkamer

Haard als kloppend hart  

Bij binnenkomst in de royale villa vormt de fraaie lamp al direct een van de eyecatchers. Het maatwerkobject accentueert de grote hoogte van de hal en zorgt tevens voor een sierlijk gebaar. Als we via de stalen deurpartij de leefruimtes op de begane grond bereiken, maken we kennis met het open karakter van de woning. “Een grote wens van de bewoners. Vanuit iedere leefruimte staan ze met elkaar in verbinding, maar de living, de eetkamer en de keuken hebben wel duidelijk hun eigen identiteit en stralen tevens intimiteit uit”, aldus Marijn Kramer, die de haardpartij – net als de kasten en de keuken op maat ontworpen – tussen de living en de eetkamer aanstipt als sfeerbepalend element op de begane grond. “De haard geldt als het hart van de woning en zorgt voor beleving en warmte in de diverse leefruimtes.” Ook de ruime keuken springt op positieve wijze in het oog. Het lichte eiland contrasteert fraai met de donkere achterwand en de royale lichtinval en het zicht op de tuin maken het sfeervolle plaatje compleet.  

woonkamer

Kleurrijk en warm kleurenpalet  

Voor de wanden, de stoffering en de accessoires koos de designstudio voor een kleurrijk en warm kleurenpalet dat op bijzondere wijze combineert met de natuurlijke en eerlijke materialen zoals hout, keramiek, staal, linnen, leer en messing. De ronde vormen van het meubilair, de kunstwerken aan de muur en de vele planten geven het totaalbeeld een zachte en vrouwelijke touch. “Het is een ruim, warm en knus familiehuis, waarin het heerlijk leven is. Dit is echt ons thuis”, sluiten de bewoners af.  

keuken
keuken

Tekst: Sander Lemmens

Fotografie: Today’s Brew

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief