Home » StudioLIV creëert pure perfectie

StudioLIV creëert pure perfectie

Door admin

Een televisie en spiegel in één. De luxe creatie van Oled Mirror TV vormt een verrassende en bijzondere eyecatcher in het stijlvolle interieur.

De keukenkasten kregen een luxueuze en exclusieve uitstraling door de VeroMetal metaalcoating. Op verzoek van de klant werd een mix van de metalen brons en messing gebruikt.

Interieurs vol klasse

Tijdloos, elegant en luxueus: het is de signatuur van StudioLIV. Linda Verlouw ontwerpt interieurs die feilloos bij u past. bij uw levensstijl, dagritme en smaak passen.

Smaakvolle, uitgebalanceerde en functionele ruimten, waarin u daadwerkelijk kunt thuiskomen. Sinds 2007 realiseert Linda Verlouw warme interieurs vol klasse en verfijning. Ze werkt graag met robuuste vormen, natuurlijke materialen en verrassende elementen. “Architectuur is vrij mannelijk. Ik vind het mooi om daar zachtheid en warmte in aan te brengen, zonder dat het te vrouwelijk wordt.”

Materiaalkeuzes

Over ieder detail is nagedacht. Kleuren, materialen en afwerking zijn tot in perfectie op elkaar afgestemd. Linda heeft een loyaal team aan vakmensen om zich heen verzameld, die met evenveel aandacht en precisie te werk gaan. StudioLIV staat voor kwaliteit. In haar showroom, vlak bij Den Bosch, laat Linda je de prachtigste kleuren, stoffen, vormen en materialen zien. Daarmee creëert ze verrassende, oogstrelende combinaties.

In de boardroom komt alles samen. Die laat zien waar StudioLIV voor staat: materiaalkeuzes, technische oplossingen en de hoogste standaard van afwerking. Daar, op een groot display, leidt Linda u in alle rust door haar ontwerpen en ideeën. Ieder detail is op u afgestemd, op uw smaak en op jouw wensen.

De unieke VeroMetal metaalcoating gaf de voorzijde van de koffiecorner een warm en stijlvol karakter. Naar wens van de klant werd een combinatie van de metalen brons en messing gebruikt.

De stijlvolle en bijzondere vloer is gerealiseerd door bARC Architectural Flooring.

Maatwerk

Om tot het perfecte interieur voor de opdrachtgevers te komen, ging de plattegrond van de bestaande woning op de schop en ontwierp StudioLIV een geheel nieuw maatwerkinterieur dat luxe, comfort en warmte uitstraalt.

“We vergrootten onder meer de hal, situeerden de leefkeuken aan de tuinzijde om binnen en buiten optimaal met elkaar te verbinden en presenteerden het privédomein van de bewoners op de eerste verdieping als een luxe hotelsuite waar slaap-, bad- en kleedruimte in elkaar overvloeien. Slechts gescheiden door elegante schuif- en taatsdeuren van hout”, aldus Linda Verlouw, creatieve eigenaresse van Studioliv.

De eyecatcher

Luxe materialen en een warm kleurenpalet bepalen het sfeerbeeld in de oogstrelende woning. Zo zorgt een fraai verlichte wand van onyx in de entree voor een prettige kennismaking met het interieur en koos Linda onder meer voor met leer beklede of op bijzondere wijze gestucte wanden en paste ze exclusief behang toe.

De vloer van travertin geeft de door Linda ontworpen maatwerkkeuken extra cachet, terwijl de in een diamantpatroon gelegde houten vloer een eyecatcher in de knusse living vormt. Een bijzonder detail is dat de fronten van het eiland en de koffiecorner overgaan van messing naar brons.

Luxe eenheid

“De opdrachtgevers houden van mensen over de vloer en het bourgondische leven, vandaar dat is gekozen voor een royale en sfeervolle leefkeuken. Zijn ze echter met z”n tweeën, ploffen ze na een dag hard werken graag op de bank in de living. Die is voorzien van een haardpartij en een audio-videosysteem, dat zorgt voor een bioscoopbeleving. In de corridor tussen de beide leefruimtes ontwierp ik een in leer ingepakt blok met daarin een charmante koffiecorner, de nis van onyx biedt plaats aan mooie persoonlijke items”, aldus Linda.

De luxe en warmte van de begane grond zien en voelen we ook op de eerste verdieping. De door StudioLIV ontworpen nachtkastjes, headboard en kaptafel vormen stijlvolle elementen in het privédomein, dat het leven van de opdrachtgevers dagelijks verrijkt.

Fotografie: Peter Baas

Dit project is gerealiseerd door: StudioLIV

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief