Home » Subtiel lichtplan met accenten

Subtiel lichtplan met accenten

Door admin

Van villa naar riante villa

In een jaar tijd heeft deze villa een complete metamorfose ondergaan. Het toch al moderne interieur werd door partners van het Interiormix gerestyled.

Het doel van de verbouwing was zowel de begane grond als de verdieping qua indeling totaal te wijzigen, waardoor op alle fronten meer ruimte en een fijnere leefomgeving is ontstaan. De bewoners kozen bewust voor producten en materialen uit de collecties van InteriorMX- partners.  Garantie voor een perfecte eenheid in design.

Balans in styling

Alle wanden zijn prachtig strak gestuukt door Dofine. De zilveren wand rondom de haard en tv in de living is gecreëerd door schildersbedrijf Bont. Piet Jan van den Kommer ontwierp en vervaardigde de stijlvolle keuken, voorzien van een uniek kooksysteem van PITT Cooking.

Het ingenieuze afzuigsysteem van Wave Kitchen is verzonken in het marmeren aanrechtblad en wordt alleen zichtbaar tijdens het koken. Het is heel handig voorzien van verlichting en eenvoudig te reinigen filters.

De keuken is een uitgebalanceerde combinatie van ultiem gebruiksgemak en luxe. Heel chic is ook het exclusieve marmer van Lenarduzzi: wit voor de vloer en gemÁªleerd zwart voor het aanrechtblad en rondom de haard.

Basisverlichting als sfeermaker

De open structuur van de villa wist Maretti Lighting te behouden door in het lichtplan vooral te werken met functionele basisverlichting, zoals draai- en kantelbare inbouwspots en RGB-ledlijnen.

De MagneTrack boven de bar biedt volop variatiemogelijkheden, dankzij de verschillende spots en lichtbalkjes die erop kunnen worden aangesloten. Net als de richtbare Portofino AR70-spots is de Magnetrack ingebouwd in het gestuukte plafond.

De inbouwspots zijn voorzien van Cusco led CTA- lichtbronnen: de perfecte basisverlichting, die warmer kleurt naarmate deze meer gedimd wordt.

RGB-ledlijnen zorgen voor een spectaculaire aanblik, zeker als men via de handige afstandsbediening kiest voor de wat meer uitgesproken kleuren. Leuk voor een feestavond!

Slimme oplossingen

De dining is in de uitbouw bij de keuken gesitueerd. Daniëls Haarden ontwierp de sfeervolle openhaard en bedacht de plaatsing op dezelfde hoogte als de eettafel, een ludieke vondst. Comfortabele stoelen van PMP Furniture nodigen uit tot gezellig lang tafelen.

De kracht van het perfect combineren

Ook op de bovenverdieping zijn alle interieurdisciplines op elkaar afgestemd. Alphenberg bekleedde de trap met leer, passend bij de stijlvolle vloer van StudioDL.

De grote 12-lichts Glass Jewel kroon is een creatie uit de ontwerpstudio van Maretti Lighting. De 3-lichts varianten van deze Glass Jewel aan weerszijden van het bed sieren de master bedroom. De chique kastenwand (Design by David) biedt volop bergruimte. En met de luxe ingerichte badkamer is de woondroom compleet!

Dankzij de perfecte samenwerking tussen alle InteriorMX-partners is de villa nu geheel aangepast aan de wensen van de bewoners en biedt hij ultiem woongenot.

Met dank aan de belanghebbende partijen:

Maretti Lighting Alphenberg Leather Daniëls Openhaarden

Piet-Jan van den Kommer Dofine

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief