Home » Sunshine in a bottle

Sunshine in a bottle

Door Excellent admin

Dé smaakvolle sfeerverhoger

Sexy, stijlvol, verfrissend en bijzonder smaakvol. De voortreffelijke rosé met de fraaie naam La Nuit Tous Les Chats Sont Gris – Chats Gris in de volksmond – zal in 2021 in elke beachbar en op elk terras – thuis of in de stad – uitgroeien tot dé smaakvolle sfeerverhoger.

Lekker met zijn tweeën of – als het straks weer mag – met een hele groep, want La Nuit Tous Les Chats Sont Gris is uiteraard ook verkrijgbaar in magnum flessen van drie of zelfs zes liter. De royale ijskoeler van het merk is dan een welkom en trendy accessoire.

flessen rosé Chat Gris

Best verkochte wijn uit het assortiment

Letterlijk vertaald betekent La Nuit Tous Les Chats Sont Gris: ’s nachts zijn alle katten grijs. Figuurlijk betekent het zoiets als: ’s nachts is iedereen gelijk, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, zolang je maar het moment koestert en geniet. De heerlijke rosé wordt met liefde, vakmanschap en ervaring gemaakt door het wijnhuis Cellier des Chartreux. De wijngaarden van het meermaals onderscheiden wijnhuis zijn gelegen aan de poort van de Provence. Cellier des Chartreux is opgericht in 1929 en produceert zo’n achtendertig verschillende soorten wijn – zowel rosé als witte en rode wijn – per jaar. Chats Gris is de jongste creatie van het wijnhuis en is door de heerlijke smaak en het onderscheidende karakter uitgegroeid tot de best verkochte wijn uit het rijke assortiment. In totaal verkocht het wijnhuis 2,5 miljoen flessen wijn in 2020 en op maar liefst 700.000 flessen plakte het fraaie logo van Chats Gris.

rosé Chat Gris

Exclusieve importeur voor Nederland

Gek genoeg bereikten maar weinig flessen ons land. John van Hoppe en Teun Slegers uit Helmond brengen daar sinds dit jaar verandering in. Ondernemerschap en het zien van kansen en flexibiliteit in tijden van corona bracht het tweetal ertoe rond de tafel te gaan zitten met een Belgische ondernemer. Dankbaar voor het feit dat John en Teun – in functie vanuit een ander bedrijf dat ze samen leiden – op een zaterdag naar hun zaak waren gereden om hem uit de brand te helpen, schonk hij hun een drieliterfles van Chats Gris, het merk waarvoor hij in België het exclusieve importeurschap bezat. Teun herkent de fles van zijn bezoeken aan de populaire strandtent Siesta Beach in Knokke. Een enthousiast gesprek over het merk volgde; het importeurschap voor Nederland bleek nog vrij te zijn en een gesprek met het wijnhuis later waren John en Teun de exclusieve importeurs van Chats Gris voor Nederland, China en Spanje.

flessen Chat Gris op een rij

Proost op het leven

John en Teun richten zich met Chats Gris voornamelijk op de betere wijnhandels en slijterijen, exclusieve(re) evenementen en natuurlijk de horeca – van trendy cafés tot hippe hotels en (beach)clubs. Zo kun je komende zomer bijvoorbeeld in het restaurant en op het terras van het luxe Nobu Hotel Ibiza Bay op Ibiza genieten van een heerlijk glas (of meer) Chats Gris. Via de website van chatsgris.nl is het overigens ook mogelijk om flessen voor thuis te bestellen, net als de hippe accessoires van het merk. Geniet met vrienden – thuis of op het terras – van de heerlijke rosé en van elkaars gezelschap. Santé! Op het leven en op onvergetelijke herinneringen!

Wijnkoeler met Chat Gris

Voor meer informatie klik HIER

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief