Home » Sweet Thai memories in creatieve keuken op maat

Sweet Thai memories in creatieve keuken op maat

Bouwdewijn Hosmus Keukenambacht

Door Veerle van Heertum
BoudewijnHosmus Keukenambacht | Kruiswijk 30 | 1761 AR Anna Paulowna | 0223-520055 | info@boudewijnhosmus.nl | www.boudewijnhosmus.nl

Fabrizio en Amber hadden twee bijzondere jaren in Thailand beleefd. Nu wilden zij hun interieur een Aziatisch tintje geven. “Boudewijn Hosmus Keukenambacht stelde bamboe, koperen details en groen behang voor… Hij kon ook een bijpassende haardmeubel en inloopkast maken. We wisten meteen genoeg: hier moeten we zijn!”

“Boudewijn had ideeën die nog geen enkele keukenmaker voor ons had bedacht”, vertelt Fabrizio. Samen kwamen ze tot een uniek ontwerp. Speels en sfeervol, met veel natuurlijke materialen en verrassende details.

Een natuurlijk geheel
“Het eikenhouten tussenstuk in het aanrechtblad bijvoorbeeld, dat doorloopt in de plint tegen de achterwand. De materialen worden gescheiden door een koperen strip. Een subtiele Oosterse touch!” Elke ochtend als Amber het groene behang ziet, wordt ze blij. “Het groen, bamboe, eikenhout en het koper maken samen precies het juiste sfeertje. Alles vormt een natuurlijk geheel, ook met de woonkamer”, vertelt ze.

Luxe apparatuur, optimaal geïnvesteerd
Op verzoek van het stel is de keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur. De stoomoven kan met de telefoon worden bediend. De koelkast heeft verstelbare legplanken met individuele verlichting. En in het kookeiland is een Kaelo wijnkoeler geïntegreerd. Amber: “Vooraf heb je bepaalde ideeën, maar in gesprek met een kenner ontdek je pas hoe je je budget optimaal besteedt.”

Ook meubel en inloopkast
Nu Fabrizio en Amber een creatieve ambachtsman over de vloer hadden, pakten ze meteen door. Boudewijn Hosmus maakte een stijlvol witgrijs haardmeubel en een praktische inloopkast. Ook verwerkte hij de Sonos speakers in kopstukken van palen uit een oude boerderij. “Die had hij nog liggen. Geweldig toch! We zijn zó blij met het resultaat. De mensen van Boudewijn Hosmus Keukenambacht snappen wat je wilt én kunnen het maken!”

Bekijk de vele vaardigheden van Boudewijn Hosmus Keukenambacht

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief