Home » Taatsdeuren designed by Remy Meijers

Taatsdeuren designed by Remy Meijers

Door admin
Tiel 26/06/2020 Taatsdeuren iov Plan Effect Raphael Drent

Bundeling van krachten

TWIN DOORS in samenwerking met Remy Meijers … 

Topontwerper en interieurarchitect Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS. De kracht van Meijers is om elementen en ruimtes met elkaar te verbinden en te versterken.

De lichtval in huis is één van zijn inspiratiebronnen. Spanning creëert hij door te werken met eerlijke materialen zoals glas, hout, steen en metaal. In combinatie met de routing en zichtlijnen vloeien ruimtes in elkaar over en ontstaat volgens Meijers een vanzelfsprekend interieur. Alsof het altijd zo was.

In de collectie van TWIN DOORS is de hand van Meijers zichtbaar. Zijn ingetogen ontwerpen komen in ieder interieur tot hun recht. De krachtige lijnen en authentieke uitstraling van TWIN DOORS versterken ruimtes, terwijl de detaillering het deurontwerp verrijkt.

Of zoals Meijers het verwoord: “Rust, spanning en (materiaal) rijkdom dragen bij aan een juiste balans in huis.”

“Als daarnaast de details en afwerking optimaal zijn, leidt eenvoud tot elegantie.”

Bekijk de collectie binnendeuren op www.twindoors.nl en ontwerp uw favoriete stalen deur.

TWIN DOORS

Miracles come in pairs. Het is de verbinding die een paar sterk maakt. Dat geldt ook voor taatsdeuren. Door de verbinding met de grond en het ontbreken van een deurkozijn stralen taatsdeuren vanzelfsprekendheid, lichtheid en luxe uit.

De deuren bewegen altijd mee in de looprichting. Het ontwerp van staal en glas geeft licht vrij spel in huis, waardoor ruimtes in elkaar overvloeien en optisch vergroten. En ”¦ taatsdeuren voegen klasse en tijdloos design toe aan uw interieur.

Beleef de showroom van TWIN DOORS

De showroom van TWIN DOORS gaat per 1 september open. U bent van harte welkom om de nieuwste deuren en speciale kleuren te bewonderen.

Tot en met 31 oktober profiteert u van 10% introductiekorting!

Maak kennis met vakspecialist TWIN DOORS

Klik HIER voor meer informatie!

 

In samenwerking met Remy Meijers

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief