Home » TE KOOP | Luxe appartement

TE KOOP | Luxe appartement

Door admin

Overhoeksparklaan 82, 1031 KC Amsterdam

Heerlijk vrij zicht

Waanzinnig appartement met vrij uitzicht over het IJ vanaf het panoramische zonneterras.

Bij binnenkomst in dit appartement valt gelijk het vrije uitzicht en de ruimte op. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, ruime badkamer, L-vormige woon & eetkamer met bijzonder uitzicht over het IJ, de Silodam, IJdok en Westerdok.

Wat dit appartement zo bijzonder maakt is dit panoramische, diepe balkon van maar liefst 66 m2 die de vorm van het gehele appartement naloopt.

U bevindt zich op de tweede verdieping en heeft hierdoor veel contact met wat er op de begane grond gebeurt maar toch een fantastisch gevoel van ruimte door het fraaie uitzicht in combinatie met de schuifdeuren die u toegang geven tot een bijzonder diep en breed balkon die de gevel van het appartement volgt. Aan de linkerzijde van het bijzondere balkon bevindt zich een fijne zit plek waar u tot de late uren van de zon kan genieten gecombineerd met waanzinnig uitzicht.

Dynamische locatie

De Zeven Provinciën ligt direct aan het water, op een voorname plaats binnen de hippe stadswijk Overhoeks, een dynamische locatie aan het IJ, naast het EYE Filmmuseum, de ADAM toren en tegenover het Centraal Station. De stadswijk is vernoemd naar toren Overhoeks, beter bekend als de Shell-toren. De luxe appartementencomplexen in Overhoeks zijn vernoemd naar schepen van historisch belang.

Dit prachtige appartement is gelegen in het complex “de Zeven Provinciën”, ontworpen door voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen. Het gebouw wordt omsloten door het Oeverpark met enkele tientallen verschillende soorten iepen en het Schegpark. De ronde vloeiende lijnen en het natuursteen geven het appartementencomplex een moderne, krachtige en tegelijkertijd tijdloze uitstraling.

Comfortabele leefruimtes

De Zeven Provinciën is voorzien van in een linker en rechter vleugel, die samen komen in de ruime en royale aankomsthal. Iedere vleugel is voorzien van een tweetal liften en trappenhuis. Vanuit de lift in de linkervleugel heeft u gelijk toegang tot het appartement. Wanneer u het appartement binnen treedt valt gelijk het uitzicht en het licht van het appartement op.

Vanuit de hal loopt u de woonkamer in met panoramisch uitzicht en verdeeld in een grote ruimte voorzien van eetkamer, woonkamer en deels open keuken. Vanuit het einde van de woonkamer heeft u toegang tot de twee slaapkamers (gelegen op het Oosten) die ook beschikken over de toegang tot het ruime balkon.

De master-bedroom is ruim opgezet met badkamer en suite. De badkamer beschikt over een dubbele ingang, vloerverwarming, ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Vanuit de master-bedroom bevindt u zich weer aan het einde van de hal waar u zich ook bevindt bij binnenkomst. Deze hal is voorzien van separaat toilet, wasruimte, technische ruimte en garderobe.

Aangename temperaturen

Het appartement is voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de verschillende ruimtes.

Met hetzelfde systeem waarmee u “s winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de woning altijd aangenaam op temperatuur is.

Omgeving

Park Overhoeks is te vinden tegenover het Centraal station waar u zich zo bevindt met de Noord Zuid lijn of met de Pont. De woning is zeer gunstig gelegen t.o.v. de Ringweg/ A10. Filmmuseum EYE biedt verschillende leuke activiteiten en De ADAM toren biedt natuurlijk fantastisch uitzicht over de gehele stad.

Dit deel van Amsterdam Noord is onwijs bruisend maar toch rustig en is voorzien van veel groen en water. Deze factoren maken het buiten leven hier heel fijn, terwijl u zich toch binnen minuten bevindt op het Centraal station waar de drukte en reuring van Amsterdam overneemt.

Uitzicht Amsterdam

Bijzonderheden

– Oplevering in overleg

– Panoramisch balkon van 66 m2

– Licht en luxe appartement van 169 m2

– Gezonde VvE, bijdrage van € 265.42 per maand

– Eigen inpandige Parkeerplaats en berging in de benedenverdieping

– Voorzien van Lift, warmte koude opslag, vloer verwarming en vloer koeling.

– Erfpacht afgekocht tot 30-04-2057, eeuwigdurende erfpacht is vanaf 2057 vastgelegd op € 4.768.- per jaar,
afkoopoptie aanwezig.

Uitzicht

€ 1.275.000 k.k.

Klik hier om volledige presentatie en omschrijving te bekijken!

Plan uw bezichtiging met Makelaarskantoor Carla van den Brink

Klik hier om contact op te nemen!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief