Home » Te Koop | Appartement in Arnhem

Te Koop | Appartement in Arnhem

Baerz&Co

Door Stagiair

DRIE APPARTEMENTEN, EINDELOOS WOONGENOT

In Schoonheuvel heeft u de keuze uit drie appartementen. Ze zijn allemaal anders qua indeling, oppervlakte, inrichting en uitzicht. Maar tegelijkertijd hebben ze ook veel gemeen. Zo beschikt elk appartement over twee volledig uitgeruste badkamers met topsanitair en een grootse keuken met kookeiland en zeer hoogwaardige apparatuur. Op de vloeren ligt prachtig visgraatmotief eiken parket met vloerverwarming. De wanden zijn afgewerkt en uw hele appartement is voorzien van een state of the art luchtbehandelingssysteem. Overal zijn al wandarmaturen aanwezig, de ramen zijn voorzien van authentieke binnenluiken, er zijn gashaarden en ook de geluidsboxen voor uw Sonos systeem zijn al geïntegreerd in elke ruimte. Echt aan alles is gedacht. Pak uw meubels op, verhuis ze en start met eindeloos genieten van een appartement dat zijn gelijke niet kent.

U zoekt rust en ruimte. Luxe en grandeur. Een thuis omringd door groen, met tussen de bomen door een grandioos uitzicht. In het Parkappartement vindt u het allemaal… en nog zoveel meer. U hebt de beschikking over twee imposante woonlagen met hoge plafonds ( 4,5 meter ). Op de begane grond wordt uw oog meteen getrokken naar de imposante serre die uitkijkt over de parkachtige tuin. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Zoals de zeer royale woonkamer met open keuken en kookeiland, twee slaapkamers, een riante badkamer plus een extra werkkamer. In het souterrain bevindt zich als extra een compleet uitgerust appartement met eigen opgang. De ideale ruimte om kantoor te houden, een plek voor inwonende kinderen of voor een persoonlijke zorgassistent die er 24/7 voor u is. Living apart together krijgt in het Parkappartement een geheel nieuwe dimensie.

In Villa Schoonheuvel voelt u zich altijd comfortabel. Ongeacht de buitentemperatuur. Elk appartement heeft een eigen klimaatinstallatie die via het touchscreen in de woning en een app geregeld kan worden. In de tuin zijn de luchtbehandelingsunits met warmtepompen geplaatst, in de appartementen is er een aparte technische ruimte met daarin alle techniek. Lekker koel op die warme dagen, behaaglijk warm als de buitentemperatuur daalt. Het systeem is al helemaal ingeregeld en per ruimte te regelen. Maar u ziet of hoort er niets van in uw appartement. Sleuven in het plafond blazen de koelte van de luchtkoeling naar binnen en zorgen voor het aanvoeren van schone lucht en het afvoeren van vuile lucht. De vloerverwarming doet geruisloos zijn werk en dankzij hoogwaardige isolatie in dak, wanden, vloeren en ramen hebben alle appartementen minstens het A+ energielabel.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief