Home » Te Koop | Benedenwoning in Amsterdam

Te Koop | Benedenwoning in Amsterdam

Baerz&Co

Door Stagiair

Uniek loftachtig begane grond appartement die naar eigen wens of volgens de aanwezige plattegronden/omgevingsvergunning van Atelier Markx verbouwd kan worden.

De grote open ruimte kenmerkt zich door de hoge plafonds en gigantische stadstuin. Het appartement biedt ongekende mogelijkheden waarbij de ruimtes flexibel zijn in te delen. Een dergelijke indeling en oppervlakte zult u niet snel vinden aan de Keizersgracht. Het appartement wordt “as is” verkocht zodat u kunt beslissen hoe de ruimtes wilt indelen of de plattegronden van Atelier Markx wilt gebruiken, zodat het precies aan uw eigen wensen zal voldoen.

Het appartement is nu in gebruik als parkeergarage waarbij de gemeente een omgevingsvergunning heeft afgegeven voor het veranderen van de begane grond naar een woning met tussenverdieping en een inpandige garage voor twee auto’s.

Dit bijzondere object is gelegen op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam, op een van de mooiste plekken van de Keizersgracht, nabij de Spiegelstraat, Leidsestraat en het Rijksmuseum.
Het object bevindt zich op loopafstand van het Koninklijk Theater Carre, de Stopera op het Waterlooplein en de Amstel voor het nodige vertier en tal aan watersportmogelijkheden.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief