TE KOOP | Landhuis Grathem

Sportlaan 22 te Grathem

Wonen tussen kastelen en watermolen in de parel van de gemeente Leudal, in een landhuis dat bijzonder en luxueus is afgewerkt.

Bijzondere sfeer

Met een handgemaakte Boretti keuken in een uitvoering die zijn weerga in heel de Benelux niet kent. We kunnen spreken van een zeer luxe en misschien ook een ietwat excentrieke uitvoering van de gehele keuken. Deze emotie moet u ervaren.

Ook in de woonkamer heerst een bijzondere sfeer door de niveauverschillen, de afwerking met houten vloeren en natuursteen in het verlaagd zitgedeelte met open haard, de trap met vide en ruimtewerking naar boven binnen het gedeelte van de vide.

De glas in lood elementen van de ramen en de openslaande deuren geven een bijzonder lichteffect. Op de verdieping treft u een bibliotheek (voormalige slaapkamer), een study en 2 slaapkamers aan.

Het is bijzonder genieten in de super luxe badkamer met douche, stoomcabine en uv / infrarood bruinen tegelijk. Maar liefst 39 zonnepanelen op het dak en een fantastische tuin maken het wonen hier tot een plek waar het fijn thuiskomen is.

Indeling 

Begane grond

Royale ontvangsthal, uitgebreide nieuwe meterkast, toilet en fontein. Via dubbele openslaande deuren komt u in de woonkamer met vide, sfeervol verlaagde zithoek met open haard en dubbele openslaande deuren naar het tuinterras. Vanuit de woonkamer heeft u aan alle zijden een mooi uitzicht op de tuin.

De woonkamer heeft een houten vloer en de verlaagde zithoek is afgewerkt met natuursteen. De bovenluiken van de ramen en de openslaande tuindeuren zijn voorzien van glas in lood.

Fantastische keuken met een handgemaakte Boretti / Restart kookeiland voorzien van Boretti dubbele fornuizen, dubbele ovens en een Boretti koel/vries combinatie. Hier treft u geen deurfrontjes maar exclusieve gordijntjes aan koperen roeden, natuurstenen werkbladen, dubbele natuurstenen spoelbakken, koperen kraan, keramische tegels, vloerverwarming, grote koperen afzuigkap naar binnen afgezet met ronde koperen roeden om vol te hangen met koperen pannen. In de keuken is een eetgedeelte volledig in stijl ingericht.

Verdieping

Via de fraaie open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, waarvan er één momenteel in gebruik is als bibliotheek,  een study met vaste trap naar de zolder en een luxe badkamer aan. De master bedroom heeft dubbele openslaande deuren met glas in lood en een fraai smeedijzeren Frans balkon.

De vide, overloop en de master bedroom zijn afgewerkt met een Jatoba hardhouten vloer. Middels de digitale systemen met vele functies zijn ook de Velux dakramen in de master bedroom en de badkamer op afstand te bedienen.

De op afstand te bedienen ventilator in de vide drukt de warmte in de winter naar beneden en in de zomermaanden kan de warmte via een reverse stand naar boven.

Het is bijzonder genieten in de super de luxe badkamer met muziek, vloerverwarming, Nordmann professionele stoomcabine en Sunshower met uv-bruiner / infrarood.

De badkamer beschikt over een exclusief wandmeubel met dubbele wastafel en verwarmde spiegels. De sfeerverlichting in de badkamer is in diverse kleuren in te stellen. Het Duravit toilet beschikt over een geïntegreerd Senso Wash systeem.

Zolder

Een vaste trap vanuit de studiekamer leidt naar de zolder waar thans een geluidsstudio is.           

Voorzieningen & installatie’s

Elektriciteit: volledig vernieuwde en uitgebreide elektrische installatie, krachtstroom. Aparte groepen voor Hifi installatie.

Overige voorzieningen: Nefit slimme thermostaat op afstand bedienbaar. Glasvezel. Alarminstallatie voorzien van water- / brand- en inbraakmelders. Diverse technische noviteiten zoals met afstandsbediening te openen Velux dakramen en op afstand bedienbare verlichting.

Zonnepanelen: één dakhelft is voorzien van 39 zonnepanelen met een opbrengst van circa 6.630 Kwh. De omvormer is geschikt tot 8.000 Kwh.

Vloerverwarming: aanwezig in de keuken en de badkamer.

Open haard: bevindt zich een gezellige open haard in de zithoek.

CV installatie: de centrale verwarming alsook de warmwater voorziening vindt plaats middels gasgestookte combiketel, merk Nefit topline HRC 30/CWS bouwjaar 2016.

Isolatie: opstalan geïsoleerde dakplaten. Dubbele beglazing.

Dak: voorzien van nieuwe geglazuurde keramische OVH dakpannen.

Tuin

Het landhuis is geheel omgeven door een prachtig aangelegde tuin met hagen, bomen, struiken en prieel.

In de tuin is een nieuw bijgebouw 6.00 x 3.00 meter met berging en overdekt terras 3.00 x 3.00 meter geplaatst.        

Gegevens kantoor

Indien u meer informatie of een bezichtiging wenst kunt u contact opnemen met het kantoor te Heythuysen.