TE KOOP | Charmante villa Noordwijk

Ideale woonplek

Ten eerste is dit een zeer charmante, op een duintop gelegen villa met verfijnde mogelijkheden. Tevens heeft u de beschikking over een inpandige garage en woont u dichtbij het strand en het gezellige centrum.

Bovendien is de benedenverdieping uitermate geschikt als een kantoor of praktijk aan huis. Tenslotte is de wijk een ideale uitvalbasis voor gezinnen óf voor mensen die de rust willen opzoeken. Kortom: een ideale woonplek.

Ruim wonen

Op de begane grond treft u een overdekte entree en een zeer ruime hal met garderobe-nis en een gastentoilet. Daarnaast is de royale living met serre voorzien van een open haard en heeft het meerdere openslaande deuren richting het zonnige terras.

Bovendien is de lichte keuken met erker voorzien van luxe inbouwapparatuur en heeft u vanuit de keukenramen een fraai uitzicht over de wijk. Op de begane grond vindt u ook 2 ruime slaapkamers met dakkapel, waarvan er één een eigen badkamer heeft. Tenslotte is de begane grond voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

Benedenverdieping

De benedenverdieping heeft een eigen entree met ruime hal en een grote hobbykamer van ca. 35m2. Tevens heeft u hier de beschikking over een bijkeuken met keukenopstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur. Via de hal heeft u toegang tot de inpandige garage. meterkast, een zeer grote hobbykamer (35m2), een wijnkelder, een bijkeuken met keukenopstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens heeft u via de hal toegang tot de inpandige garage.

Eerste verdieping

Via het fraaie trappenhuis met dakkapel komt u op de overloop, van waar er middels een vlizotrap toegang is tot de grote bergzolder. Op deze verdieping bevinden zich 2, in grootte variërende slaapkamers en 2 luxe badkamers.
Eén van de badkamers is de eigen badkamer van de royale masterbedroom. Via deze kamer heeft u directe toegang tot het grote balkon. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig op de verdieping.

Bijzonderheden

  • beregeningsinstallatie;
  • dak in 2019 vernieuwd;
  • alarminstallatie;
  • tuin met terrassen op verschillende niveaus;
  • geschikt voor kantoor/praktijk aan huis.

Prijs | € 1.595.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Wilbrink en v.d. Vlugt Makelaars 

Met dank aan Baerz & Co.