TE KOOP | Designvilla Moraira

Designvilla

Zeer exclusief, nieuw te bouwen villa panoramisch zee- en bergzicht …

Woonlagen

Op straatniveau bevindt zich de hoofdentree met een overdekte patio van 105m2 deels bestemd als parkeerruimte. Daarnaast vindt u daar een royale hal met trap en lift voor toegang tot de andere verdiepingen.

Op het laagste niveau bevindt zich een sportzone van meer dan 90m2 met onder andere een gym, douche, sauna en verwarmd binnenzwembad 18,75m2, waterpartij met kleine watervallen. De grote raampartij biedt schitterend uitzicht. Tot slot vindt u een waskamer evenals technische ruimte.

Op het volgend woonniveau zijn  er 2 opties: een grote woonkamer met 5 slaapkamers met ensuite badkamers of een kleinere zitkamer met 6 slaapkamers met ensuite badkamers. Op dit niveau bevindt zich een langwerpig buitenzwembad van 51m2.

Alle niveaus zijn verbonden met decoratieve buitentrappen en aangelegde tuinen.

Op het hoogste woonniveau bevindt zich een tweede toegang tot het perceel voor auto’s en voetgangers. Verder o.a. een royale woon/eetkamer met keuken van in totaal 99m2. Deels overdekt terras, BBQ en infinity zwembad van 51m2.

Bijzonderheden

  • Oppervlakte woning inclusief overdekte terrassen 908 m2
  • Perceel 1715 m2
  • Prachtig panoramisch zee- en bergzicht
  • Exclusief topproject
  • Hoogwaardige afwerking

Prijs: €3.680.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl