Home » TE KOOP | Riante woning in Amsterdam

TE KOOP | Riante woning in Amsterdam

Door admin

Schitterend hoogwaardig gerenoveerd driedubbele woning van circa 280 m2 gelegen (op eigen grond) pal achter het Vondelpark voorzien van allerlei luxe en met de mogelijkheid voor koper om nog een aantal zaken in- of aan te vullen en daarmee een persoonlijke touch te geven. Uiteraard vallen deze aanpassingen binnen de garantieregeling die voor de hele woning geldt.

Indeling

Middels de entree met eigen opgang is de overloop met ingebouwde garderobe en gastentoilet te bereiken. Via een imposante opening is de royale living en woonkeuken te bereiken.

De zeer ruime en lichte living beschikt aan beide zijden over een terras en het eet- en zitgedeelte worden gescheiden door de luxe keuken voorzien van alle denkbare Siemens apparatuur waarbij verkoper nog een aantal details aan de wensen van koper heeft overgelaten.

Zo kunt u zelf nog bepalen waar u de kookplaat het liefst geplaatst zou willen hebben en of u behoefte heeft aan een koelunit in de wijnkast.
De combinatie van de hoge (circa 3 meter) plafonds met prachtige sierlijsten met de moderne afwerking van de inbouwspots, gashaard en houten vloer gelegd in

Weense punt voorzien van hoge plinten zorgen voor een algeheel gevoel van warmte en comfort. Ook aan diverse praktische zaken is tijdens de renovatie gedacht, niet alleen aan voldoende bergruimte en domotica maar ook het sjouwen met boodschappen of andere zware zaken is tot de verleden tijd behoort.

Wij laten u graag tijdens een bezichtiging al deze goed uitgedachte mogelijkheden zien.

Royale woonruimte

Op de bovenliggende verdieping is de riante masterbedroom van maar liefst 3 ramen breed, met gashaard en airco gesitueerd. Daarnaast is de imposante walk-in closet te vinden, alsmede een separaat toilet en de zeer luxe badkamer voorzien van een infinity ligbad, ruime dubbele inloopdouche en prachtig wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Aan de achterzijde is nog een werkkamer gelegen met (nu nog verborgen) aansluitingen voor een wasmachine of pantry voor een flexibel gebruik van deze kamer als slaapkamer, of anderszins.

Ook deze gehele verdieping is voorzien van de dezelfde prachtige houten vloer in Weense punt en de diverse ruimtes zijn afgescheiden door verdiepingshoge, met leer beklede taatsdeuren.

Dakterras

Middels de lichte trap met daklicht is de bovenste verdieping te bereiken. In het midden is een ruime speel-/werk-/gym-/hobbyruimte voorzien van airco gecreëerd van waaruit het dakterras en alle overige ruimtes toegankelijk zijn.
Aan de voorzijde 2 slaapkamers met kastenwand en een gedeelde badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Aan de achterzijde is nog een extra slaapkamer met inbouwkast en eigen douche en wastafel te vinden, zeer geschikt voor een au-pair, of als logeerkamer. Ook hier is weer nagedacht over een flexibel gebruik, de ruimte naast deze slaapkamer is voorzien van een Amerikaanse koelkast en alle aansluitingen voor een pantry ten behoeve van het dakterras of een au-pair.

Daarnaast zijn er op deze verdieping nog een separaat toilet en een bergkast met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Het dakterras is toegankelijk via het elektrisch cabrio schuifdak, voorzien van water en electra en biedt door de vrije ligging aan alle kanten werkelijk fenomenaal uitzicht over de stad.

Bron: FUNDA

Prijs | € 3.150.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Eefje Voogd Makelaardij. Klik hier om op contact op te nemen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief