Home » Te koop | Elegante nieuwbouw villa in Altea

Te koop | Elegante nieuwbouw villa in Altea

Royal Residence

Door Aty Verschuren

PRIJS: €1.070.000,- excl. ovb en k.k.

Prachtige tijdloze nieuwbouw villa gelegen in één van de beste gedeelten van Altea en dicht bij de ontsluiting met de snelweg Alicante-Valencia voor een uitstekende bereikbaarheid.

De woning bestaat uit 2 verdieping. Op de begane grond: een woon/eetkamer, open keuken met kookeiland en een gastentoilet. 2 Slaapkamers met ensuite badkamers. Op de eerste verdieping: hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en toegang tot een groot dakterras met zeezicht op afstand.

Buitengebeuren: veranda met chill out gedeelte en een langwerpig zwembad met buitendouche. Aangelegde tuin, parkeerplaats onder een pergola en omheining.

Kenmerken: zuiveringssysteem voor het zwembad, airconditioning, vloerverwarming, Climalit ramen met veiligheidsglas en inbouw frames, ledverlichting, inbouw kleerkasten, versterkte voordeur, decoratieve wanddelen in natuursteen, marmeren vloeren in de gastenbadkamers, gepolijste cementvloeren in de woongedeelten.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 250m2
  • Perceel 1065m2
  • Goede locatie nabij voorzieningen
  • Elegant design en hoogwaardige afwerkingskwaliteiten

 Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1088-Villa-Altea-Costa-Blanca-Spanje/

 

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 0513 bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief