Home » TE KOOP Excellent Homes | Villa Gelders

TE KOOP Excellent Homes | Villa Gelders

Door admin

Prachtig wonen

Aan de IJssel met “n boeiend uitzicht over het water …

Op slechts enkele minuten van Zutphen, op 2,3 ha grond, staat het in 2005 onder architectuur gebouwde en rietgedekte landhuis als stralend middelpunt in een bijzonder rivierenlandschap. Een fascinerend en altijd boeiend schouwspel!

Begane grond

Wanneer u naar binnen gaat door de riante hal van dit landhuis kunt u rechtsaf naar de ruime zit- en eetkamer,maar u kunt ook rechtstreeks van de hal naar de prachtige moderne keuken met openslaande deuren naar het overdekte terras.

Op de begane grond bevindt zich ook de master bedroom. Deze staat in verbinding met een stijlvolle badkamer en het privacy biedende terras met de luxe whirlpool.

De woonkeuken bestaat voor een groot deel uit een ronde, sfeervolle erker. Ook heeft u hier toegang tot de lift en het IJsselterras.

Het is dus niet alleen genieten van de sfeer binnenshuis, maar ook van het uitzicht op de prachtige rivier buitenshuis.

Het binnenleven buiten voortzetten doet u door de diverse terrasdeuren te openen en te genieten op de verschillende terrassen.

Eerste etage

Via de brede trap of met de lift bereikt u de eerste verdieping. De overloop vormt de verbinding met de drie slaapkamers, de kantoorruimte, de badkamer en een separaat toilet.

Alle slaapkamers bieden toegang tot een balkon waar u heerlijk van het uitzicht kunt genieten. De drie comfortabele slaapkamers zijn ruim en geven u de gelegenheid gasten een prettig verblijf te bieden.

De vele ramen zorgen voor een prachtige lichtinval. Op deze verdieping vindt u een royale luxueuze badkamer die is voorzien van een heerlijke ruime stoomdouche, zonnebank en beschikt over ondersteunende vloerverwarming. 

De badkamer beschikt ook over genoeg ruimte om er eventueel een sport/ fitnessruimte van te maken. Aangrenzend aan deze badkamer is een overdekt balkon gesitueerd.

Kantoor/werkruimte eerste etage

Het kantoor/ de werkruimte op deze verdieping, met een prachtig uitzicht over de IJssel, heeft aangrenzend een balkon. Door het vele daglicht is deze ruimte ook uitermate geschikt als atelier of hobbyruimte.

Deze werkruimte biedt u de mogelijkheid om wonen en werken te combineren of een praktijk aan huis in te richten.

De glasvezel verzekert u van een snelle internetverbinding. Velen zullen u benijden omdat u in alle rust kunt werken en daarnaast kunt genieten van een prachtig uitzicht over het Nederlandse rivierenlandschap.

Deze ruimte heeft daarnaast een ruim balkon. Heerlijk om even een werkpauze te houden.

Het ruime souterrain

Onder het huis vindt u een groot souterrain voor een deel ingericht als een gezellig café, compleet met bar, keukenblok, toilet, biljart en een televisie/ lounge-gedeelte.

Ook is er op kelderniveau een dubbele garage en een werkruimte. In de keuken is een 4-pits keramische kookplaat en een oven opgenomen.

De kelder beschikt over genoeg ruimte voor diverse toepassingen. Of het nu voor werk is, om te klussen, om met uw hobby bezig te zijn, of simpelweg voor een feest. Het is allemaal mogelijk!

Terras

Aan de zuidoostzijde van het huis vindt u een ruim terras. Het terras biedt u breed zicht op de IJssel en de schepen die voorbijvaren.

Dit terras staat in verbinding met de woonkeuken, waardoor u in de zomer gemakkelijk naar binnen kunt voor een heerlijke frisse versnapering.

Deze ruim opgezette woning beschikt over diverse terrassen, overdekte balkons, en romantische zitjes in de tuin. Of u van de zon wilt genieten of juist in de schaduw wilt zitten; deze woning voldoet aan elke wens.

Tuin

De onder architectuur aangelegde tuin sluit prima aan bij het grasland van de uiterwaarden, de karakteristieke uitstraling van het rivierenlandschap en het landelijk gelegen landhuis.

Aan de voorkant van het huis staan grote, oude beuken en het huis wordt omgeven door een luchtige tuin.

Gazons, borders, vijvers en zon- en (deels inpandige) schaduwterrassen maken de veelzijdigheid van deze locatie meer dan duidelijk. Wilt u in de zon of in de schaduw zitten? Er zijn volop mogelijkheden.

De tuin ligt volledig rondom het landhuis. Vanuit het landhuis heeft u vrij uitzicht. Aan de zuidoostzijde van het huis is vanaf het ruime terras breed zicht op de IJssel.

In het landschap ligt een grote waterpartij met een, op een stevige vlonder staand, prieel. Tevens is er fraai zicht op de eigen uiterwaarden met levende have, want deze locatie biedt alle mogelijkheden tot het houden van bijvoorbeeld schapen en/of paarden.

Verderop in het landschap ligt, direct aan de IJssel, een aangenaam “zitje” bij de eigen steiger en botenhelling.

Aan de noordkant staat een idyllisch huisje uit de tijd van de voormalige steenfabriek. En er staan in het groen enkele boxen en stallen.

Vraagprijs: € 1.975.000 k.k.

Neem contact op met 

Best Living NVM Makelaars & adviseurs, 

0575-561050, brummen@bestliving.nl 

voor een bezoek aan dit werkelijk uitmuntende pand!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief