Home » TE KOOP | Half-vrijstaande woningen

TE KOOP | Half-vrijstaande woningen

Door admin

Woningen met een uniek zicht

Royal Residence heeft een leuk project gerealiseer van moderne half-vrijstaande nieuwbouw woningen. De woningen zijn gelegen in een residentiële woonwijk dicht bij het winkelcentrum en de golfbaan van Finestrat.

Vanaf de woningen heeft u mooi bergzicht en enig zeezicht naargelang de ligging. Daarnaast zijn er goede verbindingen met Alicante Airport en is het dichtbij diverse zandstranden.

Begane grond

De woningen hebben op de begane grond een overdekt portaal van 11m2 bij de voordeur. Tevens is de woon/eetkamer met open keuken met kookeiland aanwezig.

Bovendien is er een trap, een riante gastenslaapkamer met inbouwkasten en een gasten badkamer.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige slaapkamers met ensuite badkamers en inbouwkasten. Iedere kamer heeft directe toegang tot een aangenaam terras van ca. 10m2.

Tuin

Ten slotte zijn de woningen voorzien van een privé zwembad van 18m2, een BBQ. Er is ruimte genoeg om uw auto te parkeren, aangezien er een parkeerplaats aanwezig is. Deze superwoningen worden afgemaakt met een fantastische tuin.

Tot slot zijn de woningen afgewerkt met hoogwaardige moderne materialen en zijn er luxe bouwkwaliteiten gebruikt met o.a. dubbele beglazing en domoticasysteem.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte van 102m2 tot 103m2
  • Perceel van 268m2 tot 269m2
  • Dicht bij vele voorzieningen
  • Hoogwaardige afwerking

Prijs | vanaf €345.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief