TE KOOP | Hotel Manacor

Oog voor details

Het hotel is een Mallorcaans landgoed uit de 16e eeuw en is met veel aandacht voor detail gerestaureerd. Vandaag de dag is het hotel een romantisch, stijlvol plattelandshotel. Gelegen in een parkachtige tuin, met een groot zwembad en een tennisbaan. In het restaurant kunt u genieten van de uitstekende, door HolidayCheck bekroonde à la carte-keuken en de voortreffelijke wijnselectie.

Ideale locatie

Op 5 km van het hotel vindt u Manacor, de derde stad van Mallorca. In een paar minuten met de auto bereikt u ook drie prachtige zandstranden Cala Romántica, Cala Anguila en Cala Mandía.

De locatie is ook ideaal om het eiland te verkennen, om verschillende excursies te maken of om te golfen. Toch is het hotel een oase van rust en ontspanning voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders.

Charmante ambiance

Momenteel is het hotel een authentiek, door de eigenaar beheerd en stijlvol landelijk hotel met een charmante ambiance. Veel tevreden gasten hebben genoten van de gastvrijheid en de uitstekende mediterrane keuken in het gastronomische restaurant.

Het hotel heeft in totaal 16 kamers: 9 tweepersoonskamers, 3 juniorsuites, 3 suites en een appartement. Er is de mogelijkheid om 6 extra kamers aan het hotel toe te voegen. De eigenaren zouden ook het aangrenzende terrein van 21.000m2 en 2 gebouwen die vroeger paardenstallen en -schuur waren in de prijs opnemen.

Prijs | € 3.500.000

Plan uw bezichtiging met Mallorca Gold