TE KOOP | Kasteel van topklasse

Royale omgeving

Dit 19de eeuws kasteel met slotgracht en vijver in de omgeving van Gent, biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 2.000 m², gerenoveerd in 2013. Het kasteel en haar bijgebouwen liggen in een aangelegd privé park (± 15 ha).

Comfortabele luxe

Vanop de grachtbrug komt u het kasteel binnen in een ruimte die toegang geeft tot meerdere salons, de kapel en een gastkeuken. De ingerichte kelderverdieping biedt naast een leefkeuken met zithoek en eethoek, wellness-ruimte met zwembad, sauna en toren-jacuzzi ook toegang tot een terras en buitenzwembad dat als een vlot op de gracht ligt.

Verder een wijnkelder, fietsstalling en garage voor 10 wagens met autolift bereikbaar. De ruime houten trap in de inkomhal leidt naar 5 slaapvertrekken met dressing en badkamers. De tweede verdieping heeft een kantoor-bibliotheek, fitness en- cinemazaal, 2 gastenkamers, keuken. De zolder-verdieping biedt grote ramen in het dak. In het parkdomein van ± 15 ha bevinden zich ook een deels gerenoveerde hoeve en 2 gerenoveerde paviljoenen.

Aanvullende bijzonderheden

Aanvullend: vloerverwarming, smart home solutions en video-beveiligingstechnologie. Mogelijkheid tot aankoop van meubilair, huisgerei en decoratie.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de balans en resultaten van de respectievelijke vennootschap, rekening houdend met de waarde van het eigendom hierbij vermeld.

Verkocht!

Logo - Belgium Sotheby's Realty

Uw contactpersoon

D. Hoebrechts

Tel: M +32 475 232 396

Mail: dh@sothebysrealty.be