Home » TE KOOP | LANDHUIS BENISSA

TE KOOP | LANDHUIS BENISSA

Door Lisette Trinthamer

Zeezicht

Sfeervol landhuis met mooi  zeezicht gelegen op enkele autominuten van het centrum van Benissa en de zandstranden en boulevard van Calpe. Deze royale villa is een echte aanrader voor privacy zoekers en natuurliefhebbers en is volledig gerenoveerd in 2012.

Imposante entree

De imposante entree, gedecoreerd met olijfbomen en palmbomen, leidt naar de ruime garage met 4 sectionale deuren en ruimte voor 6 auto’s, werkruimte, pantry en een aparte ruimte voor de accu’s van het zonnesysteem.

De grote kamers  in deze fincastijl villa zijn verspreid over 3 verdiepingen.

Mediterrane tuin met zwembad

De hoofdverdieping bestaat uit: brede gang, badkamer, gastentoilet, hobbyruimte, royale keuken met eiland en een ruim assortiment aan kookapparatuur, enorme woon/eetkamer met directe toegang tot het zwembad terras. Interne trap naar de boven en benedenverdieping. Op de bovenverdieping 2 slaapkamers met ieder een ensuite badkamer en directe toegang tot 2 buitenterrassen. Op de benedenverdieping: 2 ruime slaapkamers met ensuite badkamers, huisbioscoop, gym en een technische ruimte/berging. De grootste slaapkamer, het sportgedeelte en de technische ruimte hebben directe toegang tot een prachtige Mediterrane tuin met decoratieve vijver met fontein, zwembadterras en zwembad.

Schitterend zicht

Schitterend open zicht over het omliggende landschap, de zee en de kalkrots van Calpe. Eigen elektriciteit- en watervoorziening. 6 Paardenstallen en ruime weide welke ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Voor meer informatie klik HIER

PRIJS: €1.975.000,- excl. OVB en k.k.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 808m2
  • Perceel 13.498m2
  • Volop privacy en prachtig uitzicht op zee
  • Volledig gerenoveerd in 2012

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtig gerenoveerde villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl

Tel: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief