TE KOOP | Langgevelboerderij

Begijnhofweg 4

6037 RJ Kelpen-Oler, gemeente Leudal

€ 795.000,- k.k.

Eens in de zoveel tijd komt er een unieke kans voorbij om eigenaar te worden van wel een heel bijzondere woning …

Unieke woonboerderij

Deze unieke, smaakvol gerenoveerde woonboerderij in Kelpen-Oler is zo een woning, een stijlvolle maar vooral sfeervolle woning met maar liefst 6 slaapkamers, 3 badkamers, een compleet in stijl uitgevoerd vrijstaand gastenverblijf met alle benodigde voorzieningen en een multifunctioneel vrijstaand bijgebouw, bestaande uit een paardenstal, opslagruimte, carport en een eigen recreatieruimte in ‘kroegsfeer.’

Deze prachtige woonboerderij en bijgebouwen zijn gesitueerd op meerdere percelen (totaal 19.519m²) en bieden uitstekende zakelijke en/of hobbymatige mogelijkheden.

Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht – Eindhoven en de N280 naar Roermond.

Bijzonderheden

– Geheel gerenoveerde langgevelboerderij met 6 ruime slaapkamers, een drietal badkamers, een grote multifunctionele open zolderverdieping, een vrijstaand gastenverblijf en een vrijstaand bijgebouw met een paardenstal, hooizolder en een recreatieruimte.

– Uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.

– Voorzien van 3 levensloopbestendige slaapkamers en een tweetal badkamers op de begane grond.

– De woning beschikt over dakisolatie en is op de begane grond vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing en vloerverwarming.

– De woning is afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen en is door de jaren heen uitstekend onderhouden en smaakvol ingericht.

– Uitermate geschikt voor het realiseren van extra slaapkamers op de zolderverdieping.

– Voorzien van een groot multifunctioneel vrijstaand gastenverblijf, bestaande uit een centrale ruimte met een hoogwaardige keuken en een tweetal slaapkamers met een badkamer.

Bent u altijd op zoek naar een bijzonder object met tal van mogelijkheden?

U bent van harte uitgenodigd om de ambiance van deze prachtige woning te ervaren tijdens een bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier