TE KOOP | Tytsjerk, Friesland

Woelwijk 24 in Tytsjerk, Friesland

“Living on the green”

Af en toe zijn er huizen te koop waar u anders alleen maar van droomt. Een huis waarvan de ligging zo uniek en comfortabel is, dat al het andere erbij in het niet valt. Waar uw kinderen van een zorgeloze jeugd kunnen genieten, ‘s zomers in het zwembad, ‘s winters op het ijs.

Samen wandelen in Park Vijversburg waar u in 5 minuten naartoe wandelt. Gelegen naast recreatiegebied de Groene Ster waar het in elk jaargetijde goed toeven is en waar zich hét familiepark van Friesland, Aqua Zoo, bevindt.

Rustig & stil

Iedere nacht een goede nachtrust

De rustige buurt draagt bij aan een goede nachtrust. Met vier slaapkamers aan zowel voor- als achterzijde bepaalt u zelf waar u slaapt. De masterbedroom bevindt zich aan de noordzijde van de woning en heeft een eigen badkamer.

Midden in de natuur

Water en groen, overal

Een plek midden in een heerlijke omgeving met veel groen, water en bos. Leeuwarden op een paar autominuten afstand. In een half uurtje staat u bij de boot naar Ameland. Groningen in ongeveer drie kwartier en Zwolle op net een uurtje. Uitstekende uitvalsbasis.

Beschut zwembad

Ongestoord een duik nemen

Achter de riante bungalowwoning treft u een prachtig zwembad aan die van alle gemakken is voorzien. Een duurzaam warmwater-voorziening, automatische pomp en meer. Geniet van dit heerlijke water op een beschutte en rustige plek.

Woonkeuken

De leefkwaliteit van een woning wordt vaak bepaald door de keuken. Dankzij de uitgebreide woonkeuken is het hart van de woning van alle gemakken voorzien. Een prachtig uitzicht op de achtertuin mag niet ontbreken.

Geïnteresseerd in zeer uitgebreide informatie over deze woning?

Klik dan op onderstaande link!

www.woelwijk24.nl