Home » Te Koop | Luxe nieuwbouw villa met zeezicht in Altea

Te Koop | Luxe nieuwbouw villa met zeezicht in Altea

Royal Residence

Door marketing

PRIJS: €2.750.000,- excl. BTW en k.k.

Nieuwbouw villa met zeezicht

Sleutelklare nieuwbouw villa gelegen in de Sierra de Altea, 5 min van de golfbaan van Altea, 7 minuten van het centrum van Altea la Vella met een mooi aanbod van restaurants, winkels, bank, apotheek en medische diensten. 5 auto min van het mooie strand van La Olla. Prachtig zeezicht en zicht op een deel van de golfbaan.

Infinity zwembad

Op de hoofdverdieping: grote entreedeur, hal met trap en verticale groenwand, gastentoilet, bijkeuken/waskamer verbonden met de keuken. Royale woon/eetkamer met veel lichtinval, open keuken met kookeiland en ontbijtbar. Toegang tot overdekte en open terrassen, rechthoekig infinity zwembad van 46m2 met technische ruimte.

Open binnentrap naar de eerste verdieping: TV kamer/lounge van 36m2 en hoofdslaapkamer met ensuite badkamer voorzien van grote douche en inloop kleedkamer. Open en overdekte terrassen.

Aan de andere zijde van de hal, toegankelijk middels 4 traptreden: slaapkamer met aparte kleedkamer, toilet en badkamer met inloopdouche. 2 Gastenslaapkamers: 1 met kleedkamer, de andere met inloop kleedgedeelte en beiden met ensuite badkamer met grote douche. Buitenberging van 10m2. Multifunctionele ruimte met ensuite toilet, inbouwkasten en trap naar de hoger gelegen verdieping met een slaapkamer en ensuite badkamer met douche en kleedkamer met toegang tot een open terras.

Aangelegde tuin met Mediterrane beplanting en gazon van natuurlijk gras. Omheind perceel met voetgangerspoort met videofoon, decoratief hekwerk met verticale metalen lamellen.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 618m2
  • Perceel 1780m2
  • Prachtig zeezicht en gelegen in een exclusieve urbanisatie
  • High-end design en afwerkingsniveau

Meer informatie over de nieuwbouwvilla vindt u hier.

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze magnifieke nieuwbouw villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief