Home » Te Koop | Modern appartement in Benitachell, Costa Blanca Spanje

Te Koop | Modern appartement in Benitachell, Costa Blanca Spanje

Royal Residence

Door Veerle van Heertum

PRIJS: €445.000,- excl. ovb en k.k.

Appartement in een modern complex met faciliteiten gebouwd in 2014.  Gelegen op korte afstand van het lokale strand, sportfaciliteiten en voorzieningen in de directe omgeving. Het appartement bestaat uit: een royale woonkamer, eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, groot terras van 65m2. Er is tevens een berging en overdekte parkeerplaats.

Kenmerken: verwarming, elektrische radiatoren en vloerverwarming in de badkamers, Amerikaanse keuken volledig uitgerust met moderne apparatuur en witte keukenkasten, badkamermeubels in licht gekleurd hout, design sanitair en douchewanden in veiligheidsglas. In het complex bevinden zich: een binnenzwembad met Romeinse trap, sauna, lounge gedeelte, regendouches en een gemeenschappelijke tuin met BBQ en kinderspeelplaats.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 114m2
  • Gebouwd in 2014
  • Gunstig gelegen op korte afstand van diverse faciliteiten en strand
  • Diverse gemeenschappelijke voorzieningen in het complex

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1186-Appartement-Benitachell-Costa-Blanca-Spanje/

 

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van dit moderne appartement. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 0513 bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief