TE KOOP | Moderne boerderij Weert

Heikempweg 10

6005 NM Weert

Stijlvolle, onder architectuur gebouwde langgevelboerderij uit 2014 met een unieke moderne uitstraling en een kwalitatief hoogwaardig afwerkingsniveau!

Bijzonderheden

– Gelegen op een prachtig perceel van maar liefst ”ca. 4780 m2”, (uitbreiding naar 8900 m2 mogelijk) in het buitengebied van Weert.

– Het interieur van de woning is voorzien van prachtig, kwalitatief hoogwaardig maatwerk van ”Interi-Art Maatwerk Interieurs” en beschikt over diverse praktische extra’s.

– De woning heeft een vrije ligging aan de achterzijde en beschikt over o.a. een riante woonkamer met een luxe open keuken, een separate study, 3 ruime slaapkamers en een prachtige moderne badkamer.

– De begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

– Gebouwd met duurzame materialen, volledig geïsoleerd (dak-, vloer- en buitengevelisolatie) en voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing, resulterend in energielabel A.

– De woning wordt omgeven door uitgestrekte landerijen en is gelegen op steenworp afstand van natuurgebied ”De Krang” met diverse wandel- en fietsroutes.

– Het Weerter stadscentrum, NS-Intercitystation en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen zijn binnen een tiental minuten bereikbaar.

– Vanuit de woning is er een uitstekende verbinding naar de autosnelweg A2 Maastricht – Eindhoven (2 autominuten) en de N280 richting Roermond.

Begane grond

Middels de fraai aangelegde moderne voortuin is de statige verhoogd gelegen entree toegankelijk. Direct valt de imposante ontvangsthal op met prachtig zicht op de stijlvolle trapopgang en vide.

De luxueuze open keuken, bestaat uit een hoogwaardig maatwerk. De keuken beschikt tijdens het koken over een fraai zicht op de gehele woonkamer en de tuin met achterliggende landerijen.

De bijkeuken is afgewerkt met een gevlinderde betonvloer, een lichte stucwerk wandafwerking en is naast het gebruik als bijkeuken tevens geschikt als multifunctionele kantoor-, speel- en/of hobbyruimte.

Eerste verdieping

Middels de prachtige open trappartij met maatwerk balustrade is de riante overloop met vide op de verdieping toegankelijk.

Prachtige riante (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de rechter achterzijde van de woning. De kamer kenmerkt zich door het hoge plafond en het fraaie punt-raam.

De riante badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, een grote inloopdouche en een tweetal vrij-hangende wastafels met bijbehorende inbouw-kranen en een fraai maatwerk wastafelmeubel. De tweede en derde slaapkamer zijn beide voorzien van voldoende ruimte.

Tuin en terras

Vanuit de woonkamer, keuken en de bijkeuken is het verhoogd gelegen terras aan de achterzijde van de woning toegankelijk.

Tevens geniet u van een royale, geheel omheinde achtertuin, bestaande uit een groot gazon, diverse volwassen bomen en een opslagplaats met diverse bijgebouwen. De tuin heeft een prachtige vrije ligging aan de achterzijde en geniet hierdoor optimale privacy.

€ 975.000 k.k.

U bent van harte uitgenodigd om de ambiance van deze moderne langgevelboerderij te ervaren.

Plan uw bezichtiging met onze professional Saelmans Makelaardij 

Bekijk de volledige presentatie en omschrijving hier