Home » Te Koop | Moderne design villa in aanbouw in Calpe

Te Koop | Moderne design villa in aanbouw in Calpe

Royal Residence

Door Veerle van Heertum

Vrijstaande villa in aanbouw in een rustige omgeving in Calpe op minder dan 1km van de winkels, supermarkten, restaurants en andere faciliteiten. Einde werken staan gepland voor: voorjaar 2023. Groot vlak perceel, zuidoriëntatie, open zicht naar de kalkrots en enig zeezicht op afstand.

De woning bestaat uit 3 verdiepingen verbonden met een interne trap. Op de begane grond: entree, gastentoilet, woon/eetkamer met open keuken met eiland, aangrenzende bijkeuken, buitentoilet met douche, garage, slaapkamer met ensuite kleedruimte en badkamer, overdekte terrassen, overflow zwembad van 44m2 en open terrassen van 140m2.

Op de eerste verdieping: overloop met kantoor gedeelte, 3 slaapkamers met badkamers ensuite en inbouw kleerkasten, open terrassen aan de linker en rechterzijde van de overloop van totaal 63m2. Benedenverdieping: grote bergruimte, technische ruime en water deposito van 10.000L.

Hoge afwerkingskwaliteit met o.a.: witgoed, klimaatsysteem van Aerotermia, vloerverwarming en airco. Wastafels, hangtoiletten Roca, inbouw kranen. LED verlichting, buitenkozijnwerk Technal, veiligheidsbeglazing met zonnecontrole. Houten kozijnwerk: witte binnendeuren met onzichtbaar hangwerk en magnetische sluiting, kleerkasten met gelakte of glazen deuren met binnen afwerking. Grote porseleinen tegels. Aangelegde tuin met automatisch irrigatiesysteem. Toegangspoort met intercom en voetgangerspoort.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 438m2
  • Perceel 1550m2
  • Dicht bij vele faciliteiten
  • Moderne hoogwaardige afwerking

 

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1076-Villa-Calpe-Costa-Blanca-Spanje/

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa in aanbouw. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 0513 bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief