Home » Te Koop | Moderne nieuwbouw villa in Polop

Te Koop | Moderne nieuwbouw villa in Polop

Royal Residence

Door Veerle van Heertum

Moderne nieuwbouw villa in Polop gelegen in een nieuwe urbanisatie met open zicht over het groene landschap en de bergen. Op minder dan 10 autominuten van supermarkten, restaurants en de vele faciliteiten van het sportcomplex in de buurt van het dorp La Nucia.

Op de begane grond: ruime woonkamer, open keuken met toegang tot het terras en het zwembad van 3x8m. Dubbele slaapkamer met ensuite badkamer. Op de eerste verdieping: hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en kleedkamer, gastenslaapkamer met ensuite badkamer. In de onderbouw: ruimte van 250m2 welke bestaat uit een garage, technische ruimte, bijkeuken en een extra ruimte welke gebruikt kan worden als, gym, kantoor, spelletjeskamer, etc.

Kenmerken: airconditioning, dubbele beglazing, elektrische shutters, inbouw kleerkasten en automatische poort, mediterrane tuin.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 388m2
  • Perceel 629m2
  • Prachtig uitzicht op groene landschap
  • Hoogwaardige afwerking

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1107-Villa-Polop-Costa-Blanca-Spanje/

 

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief