TE KOOP | Moderne villa Altea

Villa met magistraal zeezicht

 Zeer ruime moderne villa met zeezicht , gelegen in de prestigieuze urbanisatie Altea Hills met 24-uursbewaking op enkele minuten van de jachthaven Campomanes en de Golf van Altea.

Ruimte in overvloed

De luxe villa heeft 5 ruime slaapkamers, 6 badkamers, 2 woonkamers met volop lichtinval, berging, bijkeuken, wijnkelder, 2 volledig uitgeruste keukens  waarvan 1 binnen en 1 buiten, biljart/speelkamer en een garage voor maar liefst 4 auto’s. Buitengebeuren :  privé zwembad met panoramisch zicht, tuin met irrigatie systeem en BBQ.

Hoge kwaliteit

Deze zeer exclusieve woning is gebouwd met materialen volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Inclusief domoticasysteem voor bediening van verlichting, rolluiken, verwarming, airconditioning (warm/koud) en video.

High tech

Verder is de villa voorzien van o.a.: alarmsysteem, elektrische poort, automatische garagedeur, jacuzzi, sauna, bewakingscamera’s, veiligheidsglas.

Bekijk alle foto’s van deze prachtige woning op onze pinterest!

Prijs: €2.250.000,- excl. k.k.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 680m2
  • Perceel 1807m2
  • Mooi zeezicht
  • Goede staat van onderhoud

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl