Home » Te Koop | off plan bouwproject van een moderne villa in Calpe, Costa Blanca Noord, Spanje

Te Koop | off plan bouwproject van een moderne villa in Calpe, Costa Blanca Noord, Spanje

Royal Residence

Door Stagiair

PRIJS: €985.000,- excl. BTW en k.k.

Kijkt u ernaar uit om in 2024 te genieten van het comfort van een moderne villa voor permanente bewoning of vakantiegebruik op korte afstand van het strand van La Fustera en de zandstranden, boulevard, winkels en faciliteiten van de jachtclub Les Basetes in Calpe? Dit project is gereed om de gemeentelijke bouwvergunning te verkrijgen en de bouw kan binnen  een termijn van 3 maanden starten voor de eindklant.

Indeling: entree, L-vormige woon/eetkamer met open keuken, gastentoilet, garderobe, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en waskamer. Alle kamers hebben directe toegang tot het zonneterras en zwembad, garage voor 1 auto met doorgang naar de woning.

Buitengebeuren: rechthoekig zwembad van 40m2 met LED-verlichting, buitendouche, onderhoudsvriendelijke tuin, verharde offroad parking, elektrische toegangspoort voor auto´s en voetgangerspoort met videofoon.

Kenmerken: design keuken elementen, witgoed Bosch of vergelijkbaar, werkblad Silestone of vergelijkbaar. Airconditioning warm/koud met units, aluminium kozijnwerk met hoge kwaliteit beglazing, louvre shutters of gemotoriseerde rolluiken in de slaapkamers, hangtoiletten, wastafelmeubels en douchewanden. Binnenverlichting en gevelverlichting. Pre-installatie vloerverwarming en pre-installatie interieur alarmsysteem.

BIJZONDERHEDEN:

•             Woonoppervlakte 254m2
•             Perceel 1005m2
•             Hoogwaardige afwerking
•             Gunstig gelegen op korte afstand van diverse faciliteiten en stranden

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING
Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze mooie villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief