TE KOOP | MODERNE VILLA IN AANBOUW

Moderne villa in aanbouw in Benitachell met een prachtige ligging en uniek zeezicht in een residentieel complex met moderne infrastructuur en glasvezelkabel. Dichtbij de bekende kustplaatsen Moraira en Jávea. Met een internationale school, supermarkt met wijnbodega, restaurants, medische faciliteiten, groene zones, kleine stranden met beach bar en verschillende sportclubs in de omgeving. Op een paar autominuten van de Golfbaan en Social Club van Jávea.


Indeling
De woning is als volgt ingedeeld: 3 slaapkamers, 2 badkamers, moderne keuken met een aparte berging, eetkamer/zitkamer met directe toegang tot het terras en tuin en een benedenverdieping met terras en aparte ingang dat kan ingericht worden als aparte woon accommodatie. Technische ruimte. Buiten zijn er: grote niet- overdekte terrassen, zwembad, carport, oprit en off road parking.

Faciliteiten
Inclusief omheiningsmuur, elektrische poort, sanitaire warmwater voorziening via zonne-energie, vloerverwarming, dubbel glas , luiken en alarm. Voordeur met veiligheidsslot, gegalvaniseerd beschermhekken, gelamineerd veiligheidsglas.  Mooi afgewerkte ingebouwde kleerkasten met inrichting. Keuken uitgerust met combi koelkast met vriezer, multifunctionele oven met timer, touch control vitro keramische  kookplaat, afzuigkap en magnetron. Pre- installatie airco warm/koud. Energie coëfficiënt:  B in afwachting van bevestiging.
Opleveringsdatum staat gepland voor zomer 2020.

Bijzonderheden
Woonoppervlakte: 238m2
Perceel: 1414m2
Ideale locatie met vele faciliteiten in directe omgeving
Uniek zeezicht
Prijs: €750.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding
Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl. Of neem contact op via telefoon 0413-820313 / 0034 965840513 en mail; bram@royal-residence.com

EXCELLENT | Magazine