PRIJS: €825.000,- excl. ovb en k.k.

Luxe villa van 2 verdiepingen in Benissa Costa. Op 1,5km van het strand van La Fustera tussen Moraira en Calpe. Aantrekkelijke omgeving met diverse stranden en vele voorzieningen en vrije tijd faciliteiten.

Op de begane grond: ruime slaapkamer met ensuite badkamer, berging, waskamer en een trap naar het hoofdgedeelte.

Hoofverdieping: hal, open plan woonkamer, eetgedeelte en keuken met eiland, 3 slaapkamers, waarvan 1 met ensuite badkamer, gastenbadkamer en veranda aan de zijde van het zwembad.

Buitengebeuren: langwerpig zwembad met pre-installatie voor verwarming, elektrische toegangspoort en voetgangers poort, groot open terras en tuin met natuurstenen muren.

Kenmerken: keuken voorzien van Bosch apparatuur, hangende wastafels, kasten en toiletten, airconditioning met units, pre-installatie vloerverwarming, alarm. LED verlichting, waterontharder, kleerkasten met linnen bekleding, buiten kozijnwerk van aluminium met veiligheidsglas Climalit, externe shutters type Mallorquina in de slaapkamers en elektrische luifel voor schaduw onder de veranda.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlakte 250m2
  • Perceel 836m2
  • Op slechts 1,5km van het strand van La Fustera
  • Hoogwaardige moderne afwerking en installaties

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1061-Villa-Calpe-Costa-Blanca-Spanje/

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 05 13  bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief