Home » TE KOOP | Moderne villa Jávea

TE KOOP | Moderne villa Jávea

Door admin

Panoramisch zicht

Recent gebouwde villa in een nieuwe urbanisatie met panoramisch zicht van het oude centrum van Benitachell tot aan de Montgó en met  zeezicht op afstand. Dicht bij de golfbaan met clubhuis van Jávea.

Diverse mogelijkheden

Op de begane grond: de hoofdverdieping met woon/eetkamer, volledig uitgeruste keuken van Italiaans design, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, kleedkamer en kantoorruimte. Gastenslaapkamer met ensuite badkamer, gastentoilet en directe toegang tot een open en overdekt terras. Volgroeide tuin, verwarmd zwembad van 12x4m met dek.

Op de benedenverdieping: de hoofdentree met ruime hal, trap en lift. 2 Extra slaapkamers met gastenbadkamer om te delen. Gym en spa met een binnenzwembad en infrarood sauna. Een grote garage met bergruimte, waskamer en technische ruimte.

Hoofdkenmerken: vloerverwarming, airconditioning wam/koud, binnen screens, warmwater voorziening elektrisch en op gas. Het meubilair is onderhandelbaar.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 338m2
  • Perceel 1004m2
  • Prachtig panoramisch zicht
  • Rustige ligging in nieuwe urbanisatie

Prijs: € 1.245.000,- excl. ovb en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief