Home » Te Koop | Moderne villa’s in aanbouw in Finestrat

Te Koop | Moderne villa’s in aanbouw in Finestrat

Door Veerle van Heertum

PRIJS: vanaf €1.090.000,- excl. btw en k.k.

Nog twee vrijstaande villa’s in aanbouw met prachtig zeezicht  beschikbaar, gelegen dichtbij het winkelcentrum en de golfbaan van Finestrat. Goede verbinding met Alicante Airport en diverse zandstranden  .

Op de begane grond: hoofdentree, royale woon/eetkamer met open keuken, kookeiland met ontbijtbar, dubbele trap, gastenbadkamer en slaapkamer met inbouwkasten. Vanaf de woon/eetkamer directe toegang tot een open terras en pergola.

Op de eerste verdieping: overloop met toegang tot een terras, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en kleedkamer, dubbele slaapkamer met ensuite badkamer en kastenwand. Beide slaapkamers geven uit op een terras.

Op de benedenverdieping: toilet, waskamer, patio en een multifunctionele ruimte van 52m2. Trap en lift.

De woningen zijn o.a. voorzien van  airconditioning, dubbele beglazing en domoticasysteem, lift, garage voor 2 auto’s, privé zwembad van 28m2 met Romeinse trap en een aangelegde tuin.

Prijzen variëren van 1.090.000 euro tot 1.395.000 euro afhankelijk van de locatie, afmetingen perceel  en zeezicht.

BIJZONDERHEDEN:

  • Woonoppervlaktes van 372m2 tot 379m2
  • Percelen van 437m2 tot 602m2
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Hoogwaardige moderne afwerking en installaties

Meer informatie kunt u vinden via de volgende link: https://www.royal-residence.nl/villa-kopen-in-spanje/1004-Villa-Finestrat-Costa-Blanca-Spanje/

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne villa’s. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 06-53618374 / 0034 96 584 05 13  bram@royal-residence.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief