TE KOOP | Villa Benissa Costa

PRIJS: €725.000,- EXCL. BTW EN K.K.

Oplevering gepland voor februari 2020

Stijlvolle villa in Benissa welke bijna gereed is. Oplevering staat gepland voor februari 2020. Zeezicht vanaf de eerste verdieping. Dicht bij La Fustera strand en een supermarkt. Uitstekende verbinding met Moraira, Calpe en de Golf van Benissa.

Op de begane grond de entree, moderne open keuken met kookeiland  en voorzien van apparatuur, eetkamer, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Toegang tot open en overdekt terras, privé zwembad.

Op de verdieping 2 slaapkamers en 2 ensuite badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van inbouw kleerkasten. Toegang tot open terrassen. In de onderbouw de garage en multifunctionele ruimte voor het later creëren van extra accommodatie.

De villa wordt hoogwaardig afgewerkt: gevelpartijen deels met natuursteen bekleed, vloerverwarming, airconditioning, aluminium kozijnen, porseleinen tegels, witgelakte keuken met apparatuur Whirlpool, aangelegde tuin met irrigatiesysteem, elektrische poort met videofoon, off road parking van printbeton voor min. 2 auto’s. Totaal aan niet- overdekte terrassen op de 2 woonverdiepingen 146m2.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 272m2
  • Perceel 876m2
  • Zeezicht vanaf de eerste verdieping
  • Ideale locatie in rustige urbanisatie op korte afstand van het strand en de beach bar van de baai van La Fustera
  • Hoogwaardige afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze moderne nieuwbouw villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

 

Royal Residence Nederland & België

Tel: 085 004 30 77 / 0034 965840513

bram@royal-residence.com