TE KOOP | Villa Moraira

Villa gelegen in Moraira in aanbouw

€2.600.000,- Ex. BTW en K.K. 

Exclusieve nieuwbouw-villa

Luxe villa In Moraira gelegen op loopafstand van de zee, restaurant, supermarkten en winkels. Dichtbij San Jaime vindt u spectaculair zeezicht en zicht op de kalkrost van Calpe.

De structuur en gevels van de villa zijn binnenkort gereed en afhankelijk van de koper zullen de verdere installaties worden uitgebouwd en het villaproject worden afgerond.

Indeling

De villa bestaat uit drie hoogwaardige verdiepingen. De ruime hoofdverdieping van 236 m2 met onder andere woon/eetkamer, moderne keuken (voorzien van Miele apparatuur) met kookeiland, slaapkamer, ensuite badkamer en kleedruimte.

Vanuit de keuken en de living is er toegang tot het terras en het privé zwembad. Op de eerste verdieping van 54 m2 bevindt zich de hoofdslaapkamer voorzien van ensuite badkamer evenals waanzinnig uitzicht.

Op de benedenverdieping van 225 m2 vindt u een ruime garage voor twee auto’s met een waskamer, technische ruimte opslagmogelijkheid in de bergingen en een multifunctionele ruimte die u zelf in kunt vullen met bijvoorbeeld een thuisbioscoop, fitness, zitruimte. Tot slot vindt u er twee slaapkamers met aansluitende badkamer en toegang tot het privé terras.

De villa wordt voorzien van alle luxe gemakken met de nieuwste technieken inzake thermische en akoestisch isolatie met een warmtepomp, airco en vloerverwarming.

Kenmerken zijn de zeer dunne profielen naast de grote glaspuien met een smaakvolle afwerking en high-tech installaties, waaronder domotica- en camerasysteem. De aangelegde tuin is voorzien irrigatie en verlichting.

Bijzonderheden

  • Totale oppervlakte  woning – 2 verdiepingen woning en benedenverdieping – 515 m2
  • Perceel 814 m2
  • Spectaculair zeezicht
  • Toplocatie op loopafstand van allerlei faciliteiten en op korte afstand van het centrum, zand strand en jachthaven van Moraira.
  • Afwerking met hoogwaardige materialen, nieuwste bouwtechnieken en installaties

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl