Home » TE KOOP | Penthouse Bloemendaal

TE KOOP | Penthouse Bloemendaal

Door admin

Bloemendaalseweg 37A

2061 CB Bloemendaal

Transformatie tot luxueus penthouse

Animatie: Studio Concreet by Stan Kruijssen 

Fantastisch penthouse van 266 m2

Uniek wonen in het voormalige postkantoor (1901) van Bloemendaal.

In dorpskern van Bloemendaal op de tweede en tevens hoogste woonlaag fantastisch gelegen penthouse 266m² ontworpen door Studio Concreet met ruim bemeten dakterras 69m² met de hele dag zon.

Het monumentale gebouw, dat op de voorgevel na geheel gesloopt werd, is in 2018 geheel opnieuw opgetrokken tot een winkelruimte op de parterre, twee appartementen op de eerste woonlaag en een riant penthouse op de tweede en tevens hoogste verdieping. Het appartement voldoet aan alle eisen qua comfort, luxe en veiligheid, terwijl de uitstraling uitwendig,  karakteristiek en authentiek is.

De gezellige winkelstraat met veel speciaalzaken en restaurants ligt letterlijk aan je voeten. Het NS station Bloemendaal bevindt zich om de hoek op loopafstand, terwijl de afstand naar de lokale hockey- en cricketclub, maar ook het openluchttheater Caprera, diverse natuurgebieden w.o. het Nationale Park Zuid-Kennemerland en Landgoed Duin en Kruidberg binnen 10 fietsminuten overbrugbaar is.

Indeling

Parterre

Gezamenlijk entree, bellentableau, brievenbussen en intercom, toegang naar gemeenschappelijke kelder en trap of lift naar de 2e woonlaag.

Tweede woonlaag

Bordes, entree penthouse, ruime hal met garderobe en wc, royale logeerkamer met badkamer -eventueel te gebruiken door inwonende zorg aan huis-, zeer ruime werkkamer ca. 28m²) met de mogelijkheid tot splitsing in 2 aparte kamers, technische ruimte, woonkeuken ca. 30m² met bijkeuken-saferoom ca. 16m², bibliotheek-eetkamer ca. 27m², riante woonkamer ca. 38m² met tv-gedeelte ca. 15m², deuren naar fantastisch groot ca. 69m² dakterras met rondom zonligging, hoofdslaapkamer ca. 28m² met gescheiden boudoir, toegang tot voornoemd terras en 2 inloopkasten resp. 7,5m² en 8m², grote badkamer met inloopdouche.

Ruimte voor eigen smaak en indeling

Zowel in de woonkamer, als ook in de bibliotheek-eetkamer ligt rijk gelegd eiken parket met band en bies. De overige ruimten kan de koper uiteraard na eigen smaak stofferen.

De oplevering van dit appartement geschied casco+. De aansluitingen en afvoeren in alle natte ruimten zijn aanwezig, zodat de koper naar eigen plan het appartement v.w.b. de vloer- en wandafwerking, keuken en badkamerinrichting, maar ook qua indeling kan completeren.

Bijzonderheden

– Fantastisch ruim appartement op unieke locatie.
– Comfortabel, luxueus en veilig wonen in de dorpskom.
– Uitgebreide verkoopbrochure te downloaden via onze site.
–  Zie voor indeling en maatvoering bijgaande plattegronden.
–  CV-ketel Remeha Tzerra 39C, CW5 combi comfort + vloerverwarming.
–  11 stuks zonnepanelen á 275 WP Trina Solar 1650x992x35 (incl. power optimizers) + SolarEdge 3000 HD omvormer
–  Parkeren middels vignet in de daartoe aangewezen parkeervakken € 68,55 p/jr
–  Servicekosten € 450,- p/mnd.

Wat mag Stan Kruijssen voor u betekenen?

Klik hier voor meer informatie over Studio Concreet.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief