TE KOOP | Portiekflat Bloemendaal

Wonen in het groen

Aan de rand van de duinen is één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land (her)ontwikkeld: Carré van Bloemendaal.

Het project is een onderdeel van Park Brederode, een vallei tussen de oude en jonge duinen, met in uw achtertuin het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een zeer gevarieerd natuurgebied met een rijke flora en fauna.

In 2017 is gestart met de herontwikkeling van het Carré en in 2019 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen. In dit Carré is nu een bijzonder appartement te koop.

Open leefruimte

Via de statige toegangspoort komt u op het binnenplein van Carré. Hier vindt u onder andere de twee parkeerplaatsen en de stenen berging behorend bij het appartement.

Het appartement ligt op de begane grond en heeft een woonoppervlakte van 187m². Het schitterende plafond met ornamenten heeft een hoogte van bijna 6 meter.

Door de hoogte van het plafond is er de mogelijkheid om de woonoppervlakte door middel van een entresol te vergroten tot 250m². Het appartement is rolstoelvriendelijk en volledig voorzien van een keramische vloer in marmerlook met vloerverwarming.

Woonindeling

Het appartement heeft een ruime entree en een hal met garderobekasten. Tevens zijn de wc en technische ruimte, ruime werkkamer met hangende kasten aanwezig. Dit gedeelte van het appartement wordt aangekleed met een fraaie raampartij.

De royale woonkamer (8.75×12.50) bevind zich direct naast de werkkamer. Deze heeft rondom een lambrisering en 5 hoge raampartijen met openslaande deuren.

Vanuit de woonkamer is er prachtig zicht over het park rondom het Carré. Aan de andere kant van de werkkamer is de woonkeuken met moderne inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, kookplaat met Bora afzuigsysteem, vaatwasser en ruime inbouwkasten.

Ook hier is er een raampartij met uitzicht op het park. De woning heeft een ruime slaapkamer met hoge inbouwkasten tot haar beschikking gecombineerd met luxe raampartij. Ten slotte wordt de woning afgemaakt met een moderne badkamer met douche en sanitair.

Prijs | € 1.350.000 k.k.

Bekijk de volledige woningpresentatie op de website van Baerz & Co.

Heeft u interesse? Maak een afspraak met Janny Pleijsier-Mulder via:

+31 648791049 of aerdenhout@strumphlermakelaars.nl