Home » TE KOOP | Sleutelklare Villa Calpe

TE KOOP | Sleutelklare Villa Calpe

Door admin

Zee aan ruimte

De villa heeft een grote garage voor 2 auto”s, een berging, waskamer en trap naar de eerste verdieping.

Daarnaast bevinden op de hoofdverdieping de centrale hal, de ruime open plan living, de eetkamer en keuken met kookeiland.

Dit is niet het enige wat deze fantastische hoofdverdieping heeft. Tevens zijn er 3 slaapkamers, 3 badkamers waarvan 1 ensuite aanwezig. Vanuit de eetkamer en keuken is er toegang tot het overdekte, open terras en tot het grote rechthoekige zwembad. Hier kunt u lekker genieten van de zonsondergang in Calpe.

Moderne mogelijkheden

De prachtige woning bevat de nieuwste foefjes zoals airconditioning warm/koud, pre-installatie van centrale verwarming, pre-installatie van alarmsysteem, aluminium kozijnen met grote raampartijen met klimaat/veiligheidsglas.

Bovendien heeft de villa een luxe entree deur in walnotenhout met veiligheidssluiting, externe shutters voor de slaapkamer en andere kamers.

Daarnaast zijn alle slaap- en andere kamers voorzien van externe schutters, aluminium deurgrepen en unieke verborgen scharnieren. Ten slotte heeft u ook de beschikking tot zwembadverwarming. Zo bent u altijd voorzien van een aangename temperatuur tijdens het zwemmen.

Prijs €665.000,- excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 250m2
  • Perceel 836m2
  • Dicht bij alle voorzieningen
  • Sleutelklaar, direct bewoonbaar

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze luxe nieuwbouw villa.

Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief