Home » TE KOOP | Sleutelklare villa Moraira

TE KOOP | Sleutelklare villa Moraira

Door admin
default

Centraal gelegen

Moderne sleutelklare villa gebouwd met kwaliteitsmaterialen. De woning heeft zuidoost oriëntatie en is gelegen in een residentiële omgeving nabij het centrum en het zandstrand van Moraira.

De woning bevindt zich op korte rijafstand van de kustweg, waarlangs u prachtige baaien vindt. Voorbeelden zoals Baladrar, Advocat en La Fustera en op korte autoafstand van Calpe met de mooie zandstranden, boulevard en winkelfaciliteiten.

Begane grond

Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens bevindt zich hier de garage met grote berging, wat een mogelijkheid kan zijn voor een 4e slaapkamer.

Hoofdverdieping

Op de hoofdverdieping is de entree bereikbaar via een brede buitentrap. Verder zijn de woon/eetkamer, volledig ingerichte keuken en een badkamer aanwezig op deze verdieping. Via de hoofdverdieping heeft u directe toegang tot de terras en zwembad. Tenslotte is er een interne trap dat naar de begane grond.

Tuin

Buiten bevindt zich een privé zwembad met een afmeting van 10x5m. Tevens is er een terras aanwezig en een pergola om heerlijk te genieten met vrienden en familie.

Prijs vanaf €580.000,- excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 202m2
  • Perceel 870m2
  • Nabij het centrum van Moraira en diverse zandstranden
  • Mooie onderhoudsvriendelijke tuin

 

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com