Home » TE KOOP | SmartProperty: Residentiële stadsvilla

TE KOOP | SmartProperty: Residentiële stadsvilla

Door niek@excellentmagazine.nl

Onze Lieve Vrouwewal 11

6211 HH, Maastricht

Uniek wonen

Een meer dan unieke residentiële stadsvilla in de binnenstad. Met de pracht en praal van het verleden, high-end, modern, comfortabel en luxueus. Deze riante stadsvilla is zeer vakkundig gerenoveerd, afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle domotica.

Gerenoveerde, riante stadsvilla

Deze villa gelegen op de oude stadswal biedt uniek zicht op de Maas en het stadspark. U ervaart een prachtige lichtinval, rust, ruimte en comfort met een complete mastersuite en twee ruime slaapkamers met badkamer.

Comfortabel genieten

Vanuit de riante leefkeuken met eetkamer en de sfeervolle living met haardpartijen heeft u panoramisch zicht op Maastricht.

De wellness- en sportruimte, sfeervolle stadspatio en inpandige grote berging en garage voor 2 auto’s completeren deze stadsvilla tot een ware stadsparel. Heerlijk leven en genieten van al het moois dat Maastricht biedt is ongekend.

Wonen met frontaal zicht op park en Maas

De Onze Lieve Vrouwewal is een prachtig bewaard gebleven gedeelte van Maastricht. Met voorgelegen de bekende  kanonnen op de plek waar voorheen het kanaal Luik-Maastricht liep; thans een bekende entree naar het prachtige Stadspark van Maastricht.

Het overgebleven deel van de gelijknamige straat Onze Lieve Vrouwewal is gelegen bij de Jekertoren toegankelijk vanaf de Bernardusstraat en vanaf de Graanmarkt. De statige huizen gelegen op de wal bieden fantastisch zicht op de Maas met de nieuwe Maasbrug.

Riante, inpandige parking

De automatische poort aan de Bernardusstraat brengt u direct in de private inpandige parking van de villa.

Prijs op aanvraag. 

Meer informatie óf een afspraak?
www.smart-property.nl

Smart Property

Uw woning verkopen?

SmartProperty is uw makelaar gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in het hogere segment. Met kantoren in Maastricht en Riemst werkt SmartProperty in Zuid-Limburg en aangrenzend Belgisch Limburg.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief