Home » TE KOOP | Stijlvolle villa

TE KOOP | Stijlvolle villa

Door admin

In aanbouw

Royal Residence presenteert u deze stijlvolle designer villa in aanbouw, gelegen aan een rustige doodlopende straat in Jávea. De bouwwerken zijn gestart, oplevering voorzien: lente 2022.

Het opwaarts hellend grondstuk zal prachtig zeezicht bieden vanaf alle verdiepingen van de woning. Op 12 minuten rijden van Jávea met de zandstranden, promenade, restaurants en voorzieningen en op 15 minuten rijden van de golfbaan.

Indeling

Op de benedenverdieping heeft u de beschikking over een garage voor 2 auto”s, luxe spa zone met binnenzwembad, sauna en een badkamer. Tevens is de technische ruimte voor de installaties hier aanwezig.

Via de trap en een huislift heeft u directe toegang naar de bovengelegen verdiepingen. Op de hoofdverdieping vindt u een overdekte entree, hal en bijkeuken. Ook is er een gang naar de gastenslaapkamer. Deze is uitgerust met met ensuite badkamer.

Bovendien treft u de royale woon/eetkamer met grote glaspartijen en een fantastisch uitzicht. Daarnaast is er een moderne open keuken met kookeiland.

De keuken is voorzien van kasten, afzuigkap en inductiekookplaat. Ook heeft u de beschikking over een oven van roestvrijstaal, magnetron met grill, koelkast en vriezer.

Bovenverdieping en patio

Op de bovenverdieping treft u 2 slaapkamers met ensuite badkamers. Ok is de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en kleedkamer.

De patio van ca. 40m2. Vanuit de slaapkamers is er toegang tot een groot terras. Bovendien heeft u de beschikking tot een groot, luxe zwembad.

De gevels zullen gedecoreerd worden met marmer of travertin. Er zal gebruik gemaakt worden van hoogwaardige afwerking. Zoals porseleinen tegels van hoge kwaliteit, werkbladen en wasbakken in wit Krion Porcelanosa.

Tenslotte zal de woning uitgerust zijn met LED verlichting en een domoticasysteem KNX. Ook zal de woning voorzien zijn van een grote houten versterkte voordeur. Deze is voorzien van een veiligheidsslot en een elektrische entreepoort.

Bovendien is er een aangelegde tuin met gazon met Mediterrane beplanting en irrigatiesysteem.

Bijzonderheden

*   Woonoppervlakte 609m2
*   Perceel 1106m2
*   Prachtig zeezicht vanaf alle verdiepingen
*   Hoogwaardige afwerking met modern materiaalgebruik en installaties

Prijs | €1.980.000, excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige woningen. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 085-0043077 / 0034 96 584 0513

bram@royal-residence.com