Home » TE KOOP | Prachtige villa Rotterdam

TE KOOP | Prachtige villa Rotterdam

Door admin

The Golden Mile

De Ringvaartweg geldt als The Golden Mile van Rotterdam. Het is een van de meest geliefde en meest exclusieve woonlocaties van de havenstad.

Dat is niet verwonderlijk, want u resideert hier rustig en fijn, maar op korte afstand van alles wat Rotterdam te bieden heeft.

Het bruisende centrum, de mooie Kralingse Plas, diverse golfbanen en natuurgebieden, scholen en universiteiten ”“ het is allemaal onder handbereik.

 

Combinatie van maatwerk en stijl

Het geheel is in 2013 letterlijk op topniveau gerealiseerd. Voor het interieurontwerp werd niemand minder dan Eric Kuster ingeschakeld en die heeft er in overleg met de opdrachtgever voor gezorgd dat alles perfect op elkaar is afgestemd qua materiaalgebruik en stijl.

Met als resultaat een rijke, uitgebalanceerde, maar vooral zeer prettige en sfeervolle woonomgeving met een totale oppervlakte meer dan 500 m². Bij binnenkomst voelt u meteen dat alles in dit huis klopt en dat is wat ons betreft het kenmerk van ware klasse.

Begane grond

De woning heeft een zeer representatieve entree met ontvangsthal, vide, garderobe en gastentoilet. De living is ruim en is voorzien van een open haard. Tevens bevind de eetkamer zich op de begane grond met de woonkeuken met alle denkbare apparatuur.

Ten slotte is er bijkeuken met douche.

Onderverdieping

De grote verassing van de woning is dat het een uiterst luxueuze onderverdieping heeft. De prachtige onderverdieping heeft een complete daglichttoetreding en een aangrenzende patio.

Ook is er een plek gereserveerd als loungegedeelte, waar u zich kunt terugtrekken en kunt genieten van de bar.

Dit is nog niet alles, aangezien er ook een professionele bioscoop op locatie is. Tevens is er een ruimte om te fitnessen met een aangrenzende wellness.

Tot slot is wordt de onderverdieping compleet gemaakt door een kantoorruimte en technische ruimte.

Eerste verdieping

De verdieping is voorzien van een ruime overloop en telt in totaal 3 riante slaapkamers. Tevens zijn er 2 luxe badkamers op de verdieping terug te vinden.

Tweede verdieping

Niets voor niets wordt deze verdieping aangekondigd met: “Welcome to the master floor!” Hier bevind zich de master bedroom en walk-in-closet.

Op deze verdieping bevind zich ook een luxe badkamer dat Sunshower aanbied.

La dolce vita

Een riant perceel dat onder architectuur werd omgetoverd tot een schitterende Italiaans aandoende tuin met cipressen, olijfbomen, uitgestrekte gazons en riante terrassen.

Een tuin die de zeer exclusieve villa recht doet, want het interieur en de uitvoering hiervan overtreffen de stoutste verwachtingen wat betreft luxe en comfort. De tuin is omgeven met diverse terrassen en grenst direct aan de Ringvaart.

Bron: FUNDA

Prijs | € 3.950.000 k.k.

Plan uw bezichtiging met Hulstkamp Christie’s Makelaars. Klik hier om contact op te nemen.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief